Agenda clubbing in tara in acest weekend: 21 - 22 august

21 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend: 21 - 22 august
TAGS:
agenda  clubbing 

In acest weekend, 21 - 22 august, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 21 august, Alex Maresh mixeaza in clubul refresh din Cluj-Napoca, impreuna cu Thommy si Chriss T. Pe DJ Carlos il puteti gasi in Memories Cafe din Iasi, iar pe Miss Mara si Alin Prada in Arad, in cadrul Sonic Fest din clubul Noise (impreuna cu Houseboy, GIC, Jimmy D'Azzaro si Kata). Jay Bliss mixeaza in Apollo Summer Club din Focsani, iar DJ Optick in Imperio Tineretului din Costinesti. Dudu & Tina, Bread & Butter, Rapala, Monk, Techline, A-Tesz & Lejoix vor mixa la Get Out! Festival de langa Targu-Mures.


Sambata, 22 august, Adrian Eftimie mixeaza in Apollo Summer Club, impreuna cu DJ Optick si Zanga. Rosario Internullo poate fi gasit in Glamour din Brasov, iar DJ Carlos in clubul Vinci din Suceava. Mihai Popoviciu va mixa (impreuna cu Jay Bliss, Dave Polarize, Alex Modoi, Vygo, Heyos, Danny Dimitri si Alessio) la FunHouse Marathon de la Codlea, pe langa Brasov. Bal, Mesmer, Zicu, Tomasan & Acqzuel, Dex, WRK, Sauce, Addo & Dan Bazix vor fi cu totii prezenti la Get Out! Festival de langa Targu Mures, in cadrul celei de-a doua zi a evenimentului. Proof, Negru si Mahony vor mixa pe plaja Kudos din Mamaia.


Popup detector