Agenda clubbing in tara de 1 mai

30 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara de 1 mai
TAGS:
clubbing  mamaia  agenda  SW5  sea sound 

In aceasta mini vacanta de trei zile, 30 aprilie - 2 mai, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti in mare parte pe litoral, in special in statiunile Mamaia, Neptun, Vama Veche si Costinesti. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Joi, 30 aprilie, Negru si Pagal vor fi prezenti in cadrul festivalului Sea Sound din Mamaia, Proof si Rosario Internullo si Adrian Eftimie mixeaza in Club Lite din Mamaia, iar Ali Nasser si Kozo deschid prima zi de Sunwaves 5.


Vineri, 1 mai, Dan Andrei, Praslea, Proof si RPR vor mixa la Sunwaves 5, iar Livio, Roby, George G si Faster vor fi prezenti in Mission Tent din Mamaia. Pe Adrian Eftimie il puteti intalni in clubul Lite din Mamaia si pe Dan Ene in clubul Divino din Galati. NotSoCommonDJ, Marika, Greeg, Unu' si Gojira mixeaza in Vama Veche, in clubul La Culcat, Negru, Mara, Faster, Mihai Amatti si Frantz vor fi prezenti la evenimentul After May care se va desfasura pe terasa hotelului Modern din Mamaia, iar Project, David Deejay & Dony, Inna, DJ Rynno & Sylvya, Morris, Deepside DJs & Nick Kamarera, Aisa & DJ Yaang vor fi prezenti la festivalul Freedom Days din Neptun. Faster, George G, Negru, Livio & Roby, DJ Andi, Cristi Stanciu si Joy mixeaza la Km 140 de pe Autostrada Soarelui, DJ Andi, Emil Lassaria, Adrian Eftimie si Rosario Internullo vor fi prezenti in Club Ring din Costinesti, Christian Green va mixa in Club Marinarul din Bacau, iar Suie Paparude vor fi prezenti la Open Air din Costinesti. Vali Barbulescu va mixa in clubul Paradis din Jupiter.


Sambata, 2 mai, El Cezere, Chriss, Kool, Prik vor fi prezenti in cadrul festivalului Sunwaves 5. Pe Livio, Greeg, Narcissa si Oliviu ii puteti intalni pe terasa hotelului Modern din Mamaia, iar Rosario Internullo va mixa la Sea Sound din Mamaia. Pagal, Raoul Russu si Dana Nicula sunt invitatii clubului Lite din Mamaia, Pagal, Adrian Eftimie si Vali Barbulescu vor mixa la Freedom Days din Neptun, Livio va fi prezent in clubul La Mania din Mamaia, Carlos mixeaza in Keops din Petrosani, iar Christian Green este invitatul Tan Tan din Mamaia. Suie Paparude vor fi prezenti in Vama Veche, in clubul Goblin, Adrian Eftimie merge tot in Vama Veche in clubul 4You, iar Pagal va mixa in clubul Ring din Costinesti.


Popup detector