Aeroplane si Art Department in Studio Martin in acest weekend

09 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Aeroplane si Art Department vor mixa in acest weekend in clubul Studio Martin din Bucuresti. Beat Factor pune la bataie cate 2 invitatii duble (valabile pentru 2 persoane) pentru fiecare petrecere.


Kenny Glasgow si Jonny White au avut drumuri separate in muzica pana in 2009 cand si-au unit fortele in studio.


Luati sub aripa protectoare a lui Damian Lazarus (Crosstown Rebels), Kenny & Jonny au reusit sa lase cu gura cascata pe toti greii industriei cu productiile lor super bassy si dark iar live show-ul facut la Miami WMC in 2010 a pus stampila consacrarii pe numele "Art Department".


BF Concurs: Castiga invitatii la party aici!



Vineri, 12 octombrie, alaturi de Art Department va mixa Giuser.


Domnul Vito De Luca alias Aeroplane e sub lumina stroboscopicelor din cluburi de ceva ani, timp in care a reusit printr-o combinatie muzicala ce practic nu te lasa sa stai jos sa capteze atentia mai marilor din industrie. Si ce poate sa-l recomande mai bine decat onoarea de a mixa al 500-lea episod Essential Mix (emisiune produsa la BBC Radio 1 de Pete Tong) in 2010? Remixuri spacious cosmic-disco (o lista lunga de track-uri, de la Grace Jones la Friendly Fires) si seturi absolut electrizante! Daca iti place sa dansezi in club cu un zambet larg, fara sa-ti fie teama ca vei nimeri peste techno-ul obsedant repetitiv, atunci vino pe 12 octombrie la o portie zdravana de disco transpus in 2012.


In deschidere mixeaza OK Corral.


Concurs BF: Castiga invitatii la party aici!



Popup detector