Adam Beyer, un artist independent

09 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Numele nu mai este o noutate pentru nimeni. Dupa ce si-a impus stilul techno alaturi de Marco Carola timp de multi ani, Adam Beyer a urmat o directie muzicala putin mai diferita. Intr-un interviu pentru portalul Higher Frequency, DJ-ul suedez povesteste cum s-a intamplat asta.

"Atunci cand mixez sau produc muzica, presiunea este destul de mare, pentru ca lumea asteapta multe lucruri. Pentru o vreme, timp in care eu imi schimbam stilul din cel dur de acum cativa ani, lumea ma critica; si era destul de greu, insa mie nu mi-a pasat foarte mult, pentru ca am crezut in noul meu stil. Se pare ca ulterior, lumea a inceput sa ma asculte iarasi", povesteste Adam Beyer in interviul respectiv.

Cu toate acestea, Adam Beyer si-a pierdut o parte din fanii vechi, pentru ca din punctul de vedere al DJ-ului, ei nu l-au inteles. "Cred ca acum multa lume a realizat ca am facut bine ca mi-am schimbat stilul, pentru ca muzica techno din 90 s-a sfarsit. A fost bine, dar s-a sfarsit. Cred ca progresul in muzic atechno a fost un lucru necesar, pentru ca nu prea mai erau multe lucruri de facut".

In acelasi interviu, Beyer spune ca vechi-ul sau label Drumcode va lansa din nou multe release-uri. In acelasi timp, isi petrece mult timp si investeste energie si in celelalte doua label-uri, Mad Eye si Truesou. Pe Adam Beyer il puteti asculta in Studio Martin vinerea aceasta, 12 octombrie.


Popup detector