A saptea editie a festivalului Summer Break

15 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Asociatia Culturala “Urban Vision” organizeaza si in 2011 a saptea editie a festivalului de muzica electronica si arte vizuale Summer Break si va invita sa descoperiti Gurasada Park, din apropierea satului Gothatea. Festivalul are loc in perioada 2-3 septembrie 2011.


Un decor hunedorean istoric care emana un aer mistic in mijlocul unui cadru natural feeric. Doua zile toride de reconectare cu natura, muzica si proiectii pe doua scene. Gurasada Park este situat din dreptul satului Gothatea, zona Deva, judetul Hunedoara, la cca 30 km distanta de Deva in directia Arad. Intrii pe E68, traversezi Mintia, iar in dreptul intrarii in satul Gothatea vei gasi locatia; o fosta unitate militara cu depozitd de munitie din perioada interbelica, in momentul de fata fiind o baza de agrement si o locatie pentru evenimente.


Anul acesta, Summer Break se imparte in doua scene: Main Stage si Mash Up Stage.


La Main stage vor performa Freestylers Feat. MC SirReal, S.P.Y. din Brazilia, KITo din Australia, Ludmilla din Ungaria, plus romanii Mesmer, K-Lu & Limun, Snow & MC Agent, Dudawles, Leizaboy, 3P & Alex Chronic.


La Mash Up stage line up-ul este impartit deja pe zile, dupa cum urmeaza: vineri, 2 septembrie, vor presta: Rapala, Specii, K-Lu & Leizaboy, DJ Undo, DJ Phla & Tabac feat. Pietonu’. Pentru seara de sambata, 3 septembrie, line up-ul este compus din Miguel, KjK, Whiteroly, Burner Greene si Readymate.


Mixes by Freestylers


Popup detector