A inceput montarea scenelor CokeLive Peninsula

21 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

A inceput montarea scenelor CokeLive Peninsula
TAGS:
festival  Peninsula 

Marti dimineata la ora 8 a inceput montarea scenelor CokeLive Peninsula, respectiv Coca-Cola Main Stage si Coke Terrace, care impreuna cantaresc 200 de tone si au fost aduse cu 10 camioane la Targu Mures, din Budapesta.

Coca-Cola Main Stage are 32 de m lungime, 12 m intaltime si 11 m adancime, este prevazuta cu 40 de becuri inteligente de mare performanta, tip mooving head, 30 de stroboscoape de inalta performanta si doi pereti cu leduri, de cate 12 mp.


Coke Terrace (16x24 m) va avea o forma mai speciala, respectiv publicul va avea scena in fata si doua baruri pe lateral, respectiv scena va avea un perete cu leduri de 8mp. Si la Freedom Arena va fi montat un perete cu leduri, de 5 mp.

80 de persoane lucreaza la montarea celor doua scene si la pregatirea celor patru locatii muzicale, acestea urmand sa fie finalizate pentru concerte pana miercuri seara.

Prima trupa care va urca pe Coke Terrace, joi, 17.30, cand Téglagyári Megálló (RO) deschide seria concertelor la aceasta locatie.

Concertele pe Coca-Cola Main Stage incep vineri, ora 18, cu un recital Vama. Aici vor concerta headlinerii festivalului – Tiesto (vineri – 22.00), Nine Inch Nails – (sambata – 23.00) si The Prodigy (duminica – 23.00).

Pentru concertul Tiesto, care va dura trei ore, pe Coca-Cola Main Stage va fi montat, in spatele pupitrului de DJ, un perete cu leduri de 25 de mp, iar in fata pupitrului, un alt perete de 6 m lungime si un metru latime, pentru a oferi peninsularilor care vin sa petreaca, o experienta muzicala si vizuala unica.


Mai jos puteti vedea trei poze cu montarea scenelor, facute de fotograful Peninsula Biro Istvan:





Popup detector