A inceput BT Digital Music Awards - editia 2008

18 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pana pe data de 27 septembrie puteti vota la editia de anul acesta a BT Digital Music Awards, premii care rasplatesc artistii din industria muzicala si jurnalistii online. Anul acesta puteti vota cel mai bun site de muzica, cel mai bun artist / DJ, cel mai bun proiect pop / rock / indie, si multe alte categorii.

La editia din acest an a BT Digital Music Awards puteti vota la noua categorii, desi nominalizarile sunt, in opinia multora, mai "ciudate", la unele categorii.

Spre exemplu, Bjork este pusa cap la cap cu Basshunter la categoria "Best Electronic Artist or DJ in association with Flux Magazine". Si ca sa fie lucrurile "cum terbuie", apar si drum and bass-erii de la Pendullum, Sam Sparro si Hadouken!.

Oricum, portalul nostru favorit Resident Advisor este nominalizat la categoria "Best Music Magazine"; pentru sustinerea scenei, nu ar strica un vot.

Puteti vota la urmatoarele categorii: Cel mai bun artist pop, Cel mai bun artist rock / indie, Cel mai bun artist urban (in asociere cu Fused), Cel mai bun artist de muzica electronica sau DJ (in asociere cu Flux Magazine), Cel mai bun podcast (exista o nominalizare si pentru Fabric Podcast), Cel mai bun post de radio, Cel mai bun magazin de muzica (in asociere cu Shiny Shiny), Cel mai bun portal de muzica, Cea mai buna comunitate de muzica.

Click AICI pentru a vota


Popup detector