AUDIO: Sneak, Loco Dice si Tiga isi doneaza jumatate din fee-ul primit

14 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

AUDIO: Sneak, Loco Dice si Tiga isi doneaza jumatate din fee-ul primit
TAGS:
Jay Haze  caritabil 

Desi situatia economica la nivel international este in continuare sumbra, Loco Dice, DJ Sneak si Tiga au decis sa i se alature lui Jay Haze pentru o cauza umanitara: sa aleaga un gig pana la sfarsitul anului iar jumatate din onorariul primit sa il doneze victimelor din Republica Democratica Congo.


Conform lui Jay Haze, aproximativ 1200 de persoane mor in fiecare zi, din lucruri simple. Artistul britanic doreste sa atraga cat mai multi DJi si artisti care sa fie de acord sa-si doneze jumatate din fee. Astfel, orice doritor poate trimite un e-mail la todjsfordrc(AT)jayhaze(DOT)com.


Jay Haze este deja sustinator al acestei cauze, intrucat banii castigati din compilatia sa Fabric 47 au fost donati asociatiei caritabile Merlin Health Services. Detalii despre compilatia lansata la Fabric Records gasiti AICI.


“Ce fac ei acolo este foarte bine, iar 95% dintr-un dolar donat se duc la oamenii care au nevoie si asta se poate verifica. In acest moment fundatia activeaza in Congo, o tara cu 75 de milioane de oameni care s-a aflat intr-un razboi civil de peste 50 de ani. 1200 de oameni mor in fiecare zi din cauze minore, din cauze usor de prevenit, si asta imi rupe sufletul” declara Jay Haze.


Mai jos puteti asculta un minimix de 30 de minute de-al lui Jay Haze:



Popup detector