AUDIO: BeatFactor mix de la JB

17 August 2010 Beat Factor BeatFactor

AUDIO: BeatFactor mix de la JB
TAGS:
Mix  beatfactor mix  jb 

Pentru a intampina caldura asa cum se cuvine, JB din Brasov a fost amabil sa ne aduca un mix de peste o ora, destul de fresh si racoros, incat sa va scoata ventilatoarele si aerul conditionat din priza.


Alexandru Draganescu, cunoscut public drept JB, este prezent pe scena muzicala romaneasca de suficient timp incat sa cunoasca majoritatea suisurilor si coborasurilor pe care industria de la noi le-a pus pana acum pe tava melomanilor. Desi adopta o atitudine mai low profile, tine lucrurile sub control de aproximativ cinci-sase ani.


Marturiseste ca este dependent de muzica si un brav colectionar de discuri, pasiune care l-a dus pana in cele mai obscure record shop-uri din tari precum Germania sau Statele Unite - "tot timpul cu si dupa muzica".


Ca DJ, a impartit pupitrul cu majoritatea artistilor din breasla: Khidja, Tom Wilson, Bogman, Electric Brother, Andy Morehouse, The Infamous, The Model, Camil si multi altii.


"Mixul reprezinta o parte din ceea ce ascult/caut acum. Fie ca e vorba de deep sau techno, cu influentele de rigoare, piesele sunt atent selectate si se regasesc in geanta mea in perioada aceasta. Sper ca muzica sa vorbeasca de la sine si sa gadile placut auzul :) Enjoy!"



Track list + covers:


01. Deadbeat – Deep Structure (Wagon Repair)



02. SCB – 20_4 (SCB)



03. Deadbeat – Vampire (Echochord)



04. Maetrik – Relax (Audiomatique)



05. Maetrik – Bottom Heavy (Galaktika)



06. MRSK – Black Keith (Rush Hour)



07. MRSK – Close To Me (Rush Hour)



08. Martyn – Miniluv (Ostgut Ton)



09. Shur-I-Kan – One Night In Tokyo (Freerange)



10. John Deere – Space Sheep (Echoplast)



11. Extrawelt – Mozaics (Traum)



12. Marcel Dettmann – Captivate (Ostgut Ton)



13. James Ruskin – Solution (Blueprint)



14. – (CDR)



15. A Guy Called Gerald – Pacific Samba (Laboratory Instinct)



Popup detector