AUDIO: Asta seara are loc Futureshorts la TNB

22 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

AUDIO: Asta seara are loc Futureshorts la TNB
TAGS:
futureshorts  trg  Mix 

Future Shorts vine in luna mai cu filmul care a castigat Golden Bear pentru cel mai bun scurt metraj la editia de anul acesta a Festivalului International de la Berlin, “Please say something“, al irlandezului David O’Reilly. Din programul lunii mai face parte si videoclipul realizat de Michel Gondry pentru piesa Sugar Water, al trupei de indie Cibo - Matto. Seara incepe cu showcase al echipei Studioset. La party avem Sunday People live si Bully cu Sensorship de la TmBase, visuals cu Dreamrec si Cote.


Program:


20:00 - Atelier post-productie cu Studioset (baietii ne vor explica secretele vizuale din spatele unor spoturi, scurt metraje, animatii impresionante)

21:00 - Scurt metraje internationale Future Shorts (inclusiv “Please say something”, scurt metrajul ce a castigat anul acesta Golden Bear la Festivalului International de la Berlin)

22:30 - Scurt metraje romanesti inscrise in competitia Future Shorts (vor fi supuse votului public prin sms, iar apoi se va extrage un castigator ce va primi un voucher in valoare de 800 ron de la coolbazaar.ro)

23:00 - Concert Sunday People (formula noua)

00:00 - PARTY! cu Bully & Sensorship, iar Dreamrec si Cote se vor ocupa de o instalatie impresionanta de visuals


Pretul unui bilet este de 20 de lei.


Mai mult, artistul roman TRG a facut un mix special pentru Futureshorts, intitulat Futureshortscast # 1. Mixul poate fi ascultat in pagina AUDIO, AICI.


Popup detector