ATB revine in Bucuresti pe 8 martie

18 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Andre Tanneberger, cunoscut publicului ca ATB, revine in Romania pe 7 martie, urmand sa sustina doua show-uri. Primul dintre ele, pe 7 martie, va avea loc in Timisoara, iar a doua zi, 8 martie, ATB va mixa in Bucuresti, in clubul Kristal Glam.

Desi initial era programat in Kristal Glam evenimentul cu Valentino Kanzyani pe 8 martie, cei de la Q Level au anuntat ca petrecerea s-a mutat in clubul Session.

ATB a provocat o isterie in masa cand a venit pentru prima oara in Romania. Fanii acestui dj si artist international atat de complet au venit din toata Romania pentru a-l asculta. Putini artisti se pot mandri cu o discografie atat de diversa si atat de succes in acelasi timp.

Tocmai aceasta trasatura a artistului de a se adapta la stiluri diferite l-a ajutat sa pastreze mereu un loc fruntas in topurile internationale. Acesta este si motivul pentru care artistul a fost ales de vedete internationale cum ar fi: . Heather Nova, Moby, William Orbit, Michael Cretu da la Enigma (de origine roman), Bryan Adams, A-ha, e.t.c., pentru a colabora pe diverse albume.

A impresionat si Hollywood-ul, unul dintre single-urile sale Marrakech fiind ales sa apara pe coloana sonora a filmului Mindhunters (Val Kilmer, Christian Slater, LL Cool J). Anul trecut, ATB a revenit in Romania pentru un show, parte a turneului Trilogy, in cadrul KISS 7 FESTIVAL, care a avut loc pe 14 Iulie la Arenele Romane.

Deja se vorbeste pe Forum, AICI.


Popup detector