5 vacante in Europa de Ziua Indragostitilor

11 Ianuarie 2013 Best Music

Ziua Indragostitilor ar trebui sa fie si altceva decat goana nebuna dupa cadouri care mai de care mai rosii, care sa o impresioneze pana la lacrimi pe iubita ta.


Poti profita de Ziua Indragostitilor pentru a merge intr-o mica vacanta, alaturi de partenera ta. Pentru asta, noi ti-am pregatit un top al celor mai potrivite destinatii din Europa, numai bune pentru 14 februarie!


1. Venetia


Daca vrei sa o duci la Carnavalul de la Venetia, trebuie sa iti iei concediu un pic mai devreme de 14 februarie. Pe 11 si 12 februarie, in Piata San Marco, are loc celebrul Carnaval de la Venetia si Parada Costumelor. Daca vremea este favorabila iti poti plimba iubita si cu gondola.


Atractii turistice:


- Basilica di San Marco


- Marele Canal


- Palatul Dogilor


- Podul Rialto


Cazare:


Pentru o camera dubla, pentru 3 nopti in perioada Carnavalului de la Venetia, preturile incep de la 1600 de lei, in hotelurile de 3 stele.


Transport:


Pretul pentru un drum dus-intors cu avionul incepe de la 770 lei.



2. Roma


Tot in Italia poti gasi o alta destinatie care, cu siguranta, o va incanta pe iubita ta. Vorbim de Roma, unul dintre cele mai frumoase orase din lume, considerat un concurent serios al Parisului pentru titulatura de “Orasul Indragostitilor”. Aici va puteti plimba pe stradutele inguste, savura un cappucino adevarat si delicioasele preparate italiene.


Atractii turistice:


- Colosseum


- Via Giulia


- Fontana di Trevi


- Piazza di Spagna


- Trastevere


Cazare:


Pretul pentru o camera dubla, trei nopti, intr-un hotel de 3 stele, incepe de la 300-400 de lei.


Transport


Pentru un drum dus-intors cu avionul pana la Roma, cu plecare din Bucuresti, trebuie sa pregatesti cel putin 520 de lei, fara bagaje de cala incluse.






Popup detector