3 destinatii exotice ieftine pentru 2013

15 Ianuarie 2013 Best Music

Cine nu si-ar dori ca macar o saptamana pe an s-o petreaca intr-o destinatie exotica, pe o plaja cu nisipul fin, cu cocktailuri reci, apa limpede si un peisaj senzational. Visele tale nu sunt chiar atat de greu indeplinit, dar pentru asta trebuie sa stii unde sa cauti. Si ca sa nu pierzi timpul cautand cele mai ieftine destinatii exotice pentru 2013, te ajutam noi.


Iata care sunt cele mai ieftine destinatii exotice pentru anul 2013!


Belize


Situate pe coasta de est a Americii Centrale, insulele Belize sunt o destinatie ireal de frumoasa. Nisipul fin, palmierii inalti, apa limpede si plina de pesti, corali, unde poti descoperi broaste testoase, delfini si vegetatia bogata sunt cadrul perfect pentru o vacanta exotica. Daca iti doresti o vacanta unica, atunci o escapada in Caraibe, intr-unul dintre cele mai virgine locuri din Europa, este fix ceea ce ai nevoie.


De ce o vacanta in Belize:


1. Ruinele Maya

2. Marea Gaura Albastra

3. Padurile tropicale

4. Mancarea fenomenala, bazata pe fructe de mare proaspete, peste si fructe exotice

5. Posibilitatea de a practica snorkeling si scufundari


Cazare:

Poti gasi de la cele mai traditionale spatii de cazare, in colibe, dar cu toate dotarile necesare, pana la hoteluri de 5 stele. Pentru 6 nopti de cazare, preturile incep de la 885 de lei pentru o camera dubla. Cazarea este atat de ieftina incat o camera la un hotel de 5 stele, cu vedere spre ocean, 6 nopti, incepe de la 1200 – 1300 de lei.


Transport:

Un zbor dus-intors, cu toate taxele incluse, de la Londra la Belize City costa de la 4.543 de lei.



Citeste mai mult despre Destinatii exotice ieftine pentru 2013 pe Askmen.ro.


Popup detector