16 intrebari simple pentru Vitalic

19 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Rubrica Inbox a site-ului xlr8r il are ca invitat pe Vitalic. Acesta are de raspuns la 16 intrebari simple, si vorbeste despre accidentele din gradina, gig-urile ratate, si cum canta o piesa Abba intr-un hotel in timp ce ingrijitorii se uitau socati la el. Interviul a fost realizat de Lulu McAllister.



X: Ce asculti in acest moment?

V: Nimic. Tocmai am terminat lucrul pentru un remix, iar urechile mele sunt un pic obosite, asa ca stau in liniste momentan.

X: Care e cea mai ciudata poveste pe care ai auzit-o despre tine?

V: Cativa oameni au spus ca m-au vazut impreuna cu tour-manager-ul meu la Tribeca Grand Hotel, beat, dansand si urland versurile piesei "Gimme a Man", de Abba, dupa un party, in timp ce ingrijitorii hotelului faceau curat. La scurt timp dupa aceea cativa prieteni din Spania mi-au spus ca au auzit povestea. Da, era adevarat, dar nu pot sa cred cand de repede circula zvonurile, chiar si pe un alt continent. De asemenea, credeam ca nu avem

martori.

X: In ce trupa vroiai sa fii cand aveai 15 ani?

V: Vreau sa fac p[arte dintr-o trupa cu acel sound "new beat", sau Jean-Michel Jarre, poate. Mai tarziu, Iggy Pop.

X: Cea mai ingrozitoare experienta live?

V: Sunt multe. Cred ca festivalul Creamfields din Polonia, de anul trecut, a fost un cosmar; o furtuna imensa a distrus scena. Apa a inundat tot locul si doar masinile 4x4 puteau ajunge acolo. Evident, doar 2000 de oameni au aparut in loc de 10.000.

X: Orasul preferat in care sa mixezi?

V: Barcelona. E un loc foarte frumos. Oamenii sunt "party animals", si mai ai soarele, vinul, mancarea buna. Multi muzicieni iubec Barcelona.

X: Jucaria de studio preferata?

V: Pentru moment Elektron Drum machine - o companie Suedeza. Imi place si Predator, un soft de la Rob Papen (tot Suedez). Acum imi caut un MemoryMoog. Sunt sigur ca va fi printre preferati.

X: Care ar fi singurul lucru fara de care nu ai putea trai?

V: Nu stiu. Ma adaptez, dar cred ca fara computere sau telefoane mobile am suferi un mare regres.

X: Care e articolul tau preferat de imbracaminte?

V: Un pulovar portocaliu de la Paul Smith. Il pot foarte des si cred ca ar trebui sa-mi cumpar inca unul cat de curand.

X: Daca ti-ai putea descrie muzica printr-un singur cuvant, care ar fi acela?

V: Epic. Nu toate piesele mele sunt epice, evident, dar imi plac liniile melodice "high-pitched" si vocalurile feminine.

X: Ai participat vreodata la un flash mob?

V: Nu, niciodata. In Dijon, unde locuiesc, nu aveau loc flash mob-uri pentru ca e un oras mic. Am vazut cateva la TV sau pe Internet. La inceput, m-am gandit, impreuna cu casa mea de discuri, sa organizam un flash mob, dar mi-am spus ca ar fi un pic cam prea evident; perceput ca marketing curat. Ar fi fost dragut sa-l transformam intr-un mini-rave, toturi.

X: Pentru ce intrai in buclul cand erai mic?

V: Pentru note proaste. Parintii mei erau suparat pe mine pentru ca pana la 17 ani eram un elev foarte prost. Asta s-a schimbat in momentul in care am devenit interesat de ceea ce studiam.

X: Cu ce artist ai vrea sa lucrezi in viitor?

V: Sunt in contact cu Jean Michel Jarre. Ne-am intalnit in decembrie sa facem ceva piese.

X: Care e ultima carte pe care ai citit-o?

V: Love Lasts Only Two Years, de Frederic Begbeder (Francez). In carte spune ca, la sfarsit, iti dai seama ca iubesti o persoana daca esti capabil sa te plictiseti impreuna cu aceasta, nu cand aveti sentimente pasionale. O carte utila si amuzanta.

X: Continua propozitia: In viitor...

V: Va fi interzis fumatul peste tot, petrecerile dupa 11 pm, alcoolul dupa 10 pm. Cred ca viitorul nu va fi tocmai bun pentru petreceri.

X: Cel mai stupid lucru pe care l-ai facut in ultimele 12 luni?

X: Mi-am taiat piciorul drept cu o masina electrica de tuns iarba. Imi ingrijeam singur mica mea gradina. Acum e mai bine, dar piciorul meu drept chiar a fost distrus. Acum, altcineva are grija de gradina.

X: Ce urmeaza?

V: Touring. Touring. Touring. And i love it.


Popup detector