100 de bilete gratis pentru concertul Pendulum de la Camden Crawl

20 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

100 de bilete gratis pentru concertul Pendulum de la Camden Crawl
TAGS:
dnb  dubstep  Bilete Gratis 

Inca de la lansarea ultimului album, Immersion, in clubul Matter din Londra, trupa Pendulum a sustinut o campanie de comunicare extrem de puternica si de activa cu publicul sau.


A fost mai intai castingul pe care l-au realizat impreuna cu cei de la Warner, pentru a participa la filmarea clipului melodiei Watercolor. Cu ocazia acestui casting, cei de la Pendulum au trimis o invitatie fanilor, pentru a lua parte activ la filmarea acestui clip. Dintre cei care s-au inscris, au fost alesi 70 de tineri care au participat pe data de 16 februarie la filmarea clipului care a avut lansarea pe data de 31 martie.


Cu ocazia lansarii acestui clip, trupa a venit cu un nou website oficial, dar si cu o noua surpriza si anume lansarea primului videoclip interactiv filmat cu tehnologie 360 grade, Salt in the Wounds. Pe de-aspura, tot cu aceasta ocazie, trupa a dat sansa fanilor sa descarce clipul gratuit, daca gaseau o serie de indicii.


Pentru a nu strica un obicei deja bine stabilit, cei de la Pendulum mai vin cu inca o surpriza. In seara aceasta, primii 100 de fani care vor accesa situl pendulum.com/store la ora 12 pm, ora angliei sau ora 2 am. ora Romaniei, vor primi cate un bilet gratuit la concetul trupei din Camden Crawl, Londra. Deci, daca esti pe undeva aproape de Londra si iti place Pendulum, iti sugeram, sa fii atent in seara aceasta, poate te trezesti ca ai castigat un bilet la concert. Regulamentul acestei promotii il gasesti tot pe pendulum.com/store. Succes!



Popup detector