Unde petrec Revelionul 2011?

21 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Revelion, revelion 2011, Revelion cu majuscula, sampanie, una, poate mai multe. Trebuie. Dar unde?


Wikipedia spune ca stabilirea religioasa a datei de 1 ianuarie ca inceput de an a avut loc pentru prima data in 1691, de catre Papa Inocentiu al XII-lea.


Inainte de aceasta data, Craciunul avea rolul inceputului de an nou. revelion vine din limba franceza: Reveillon, ce inseamna aproximativ „veghe”, aici cu sensul de ospat la miezul noptii.


In cazul in care ai decis ca masa imbelsugata din caminul cald nu te mai satisface, chefurile de apartament cu aceiasi prieteni devin o rutina suspecta, ti-ai rupt piciorul pe partie recent sau pur si simplu vrei sa treci dintr-un an in altul la un party, BF iti recomanda cateva evenimente care se intampla exact cand ai nevoie sa se intample.


Bucuresti:


Niste tipi au inventat "The Fresh", ocazie cu care la palatul Ghika se va intampla 'The Fresh 2011 Super Vixens'. Vor mixa Terrence Parker telehpone man, The Herbaliser, Khidja, Fouchat, Logan, Deeproots, Bailele Compadre, Ufe, Rotopercutor, iar intrarea costa 270 de lei. Include bautura si bufet, plus acces la afterhours cu DJi romani (TBA).


Intr-un alt palat, Bragadiru de data asta, se intampla NYE 2011 Eyes Wide Shut, cu Kasper Bjorke, OK Corral, Vali & Ion si VRT. De VJ-ing se ocupa Dan Basu. Intrarea costa 450 de lei in seara evenimentului sau 300 ron in avans si include open bar si bufet.


Revelioane traditionale vor avea loc in Studio Martin (People Like Us Rave on NYE cu Ryan Crosson, Guti si Tini - intrarea costa 50 de lei sau 30 de lei in avans), Kristal Glam Club (cu Oxia, Yannick Baudino, Mahony & Chriss si Farfallina dancers show - intrarea costa 150 de lei si include open bar si bufet), Space (cu Alexandru, G76, Xandru, Jeefo, Alexandra, Priku, Dan Andrei, Piticu - intrarea costa 40 de lei).


Cei de la Chestionabil pregatesc si ei ceva cu statut secret temporar; detaliile vor fi disponibile in curand pe facebook si alte canale. Tot din categoria 'to whom it may concern', in Expirat se va intampla un revelion 'jos palaria'; intrarea costa 100 de lei, iar cine vrea sa stea la masa mai plateste 50 de lei; include bautura si bufet suedez.


La Arenele Romane vor mixa Subscape si Snow, in cadrul unui "Ravelion' facut de catre cei de la Arena DNB.New Year's Eve Ball, 1978. Photo credit: The New York Times.


Moldova:


In Bacau, clubul Zebra gazduieste 'Fate New Year's Eve 2011', pe doua scene: UnderGround stage cu Shlomi Aber, Monokode, Alpha Channel, Alessio Frino, Zotist, NoiDoi, Claudiu Sandulescu si Comrade Vlad, si Upper stage, cu Ahmet Sendil, Johnny Fiore, Renato Pezzela, Rosky, Kristofer si Syl.


In Iasi, in clubul XS are loc un revelion maraton, cu Sllash & Doppe, Dan Ene, Mike, Lolec si Horatio. Intrarea costa 20 lei + 50 lei bonuri consumatie pana in ora 12.00 si 30 lei intrare + 50 lei bonuri consumatie dupa. In clubul Brain vor mixa Manki'n'Stieb si Dan Kraepelin, iar intrarea costa 75 de lei.


Transilvania:


Dracula si vampirii aferenti petrec revelionul, fireste, intrucat si vampirii sunt oameni. In Cluj Napoca, clubul Raum implineste un an de existenta, chiar in noaptea de revelion, ocazie cu care va gazdui un party cu The Model, Razvan Cosmin, Alex Maresh, Mistor si Just D'Light. Intrarea costa 100 de lei si include consumatie de 50 lei + bufet si sampanie. Tot in Cluj, in clubul Boiler va mixa DJ Vasile, acompaniat de catre Dubase si DJ Flood. Intrarea costa 80 de lei si include consumatie de 50 de lei si bufet.


Tot din Cluj Napoca va pleca in noaptea de revelion si trenul Beck'sperience cu 11 vagoane in dotare, in care vor concerta Suie Paparude si Grimus, si vor mixa DJii Gojira, Limun, Leo si Marika.


In Sibiu deabeancepe 2011. Intrarea va costa 33 de lei, cate 1 leu pentru fiecare ora de party.


In Brasov, mai exact in Poiana, se intampla Kudos Ice, cu Rosario Internullo, Pagal, Mihai Popoviciu, Negru, Adrian Eftimie, Optick, Kool, Markus Homm, Mahony, Vygo. Evenimentul va dura doua zile; in noaptea de revelion, pretul unui bilet costa 70 lei pana la ora 02:00 - 100 lei dupa aceasta ora. Incepand cu 6 AM, pretul unui bilet va fi de 50 de lei.


Cui nu-i place nimic, poate consulta oferta de party din afara tarii, extrem de generoasa pe RA. Acestea fiind spuse, la multi ani draga cititorule, oriunde te-ai afla!


Popup detector