Provocarea Sensor

22 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Provocarea Sensor
Sensor si-au sarbatorit cei 8 ani de existenta printr-un concert in orasul natal al formatiei, Cluj-Napoca. In loc de "existenta" ei ar fi spus experiment cultural, si nu pot decat sa le dau dreptate. Asta pentru Sensor surprind aproape la fiecare aparitie.

Intai de toate au batut ritmuri transformand orice in instrument de percutie, intr-un spectacol numit Sakadat Extrasensorial. Sakadat s-a jucat trei stagiuni in Bucuresti, dupa care trupa a luat prin surprindere lansand un album de world music.

O calatorie fascinanta intr-o lume in care putini s-ar fi aventurat. De fapt ei au fost primii, cu Lands. Singura problema e ca acest material aerisit, relaxat si puternic vizual nu se mai gaseste demult in magazine.

Povestea a continuat cu o directie cat se poate de electro, iar noul trend s-a materializat pe albumul E-Volution. Unul din cantecele acestui album a incasat premiul MTV Romania pentru cel mai bun videoclip (probabil cel mai comercial moment al lor).

La cat succes a avut cantecul 5 minute un featuring cu George Vintila, dj-ul Pro FM, Sensor ar fi putut sa mearga linistiti pe-acelasi drum. Insa trupa cauta mereu, se reinventeaza si-si provoaca publicul cu o ambitie aproape sadica.

"Sensor fac o muzica pentru toata lumea. Dar nu toata lumea sta sa-I asculte", spunea George Vintila la concertul din Cluj. Ar trebui, desi uneori am senzatia ca Sensor sunt prea mult pentru cat putem noi duce.

Acceptam provocarea?


Popup detector