Monochrome şi face nume n afara tarii

17 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Monochrome şi face nume n afara tarii
Nu mai e un secret pentru nimeni ca anul acesta, Livio & Roby feat. George G aka Monochrome, reprezentantii Romaniei la finala mondiala Heineken Music Thirst Studio de la Las Vegas, au confirmat prin succesul lor ca Heineken Music Thirst şi-a atins obiectivul, acela de a sustine si promova scena locala de muzica electronica.

Nici nu ştiu cum am putea sa le multumim celor de la Heineken, poate singura modalitate este de a-i face sa fie din ce n ce mai mndri de noi şi realizarile noastre, spune Roby.

Dupa ce au cştigat ambele titluri puse n joc la finala mondiala Heineken Music Thirst Studio de la Las Vegas, respectiv The Jurys Prize şi Peoples Choice Award, Livio & Roby feat. George G. aka Monochrome se afla ntr-o ascensiune fulgeratoare.

Nu au avut timp sa sufle prea bine n lumnarile din tortul primit la petrecerea surpriza de la ntoarcerea lor n tara pentru ca a doua zi dimineata se duceau la studio sa lucreze la setul pentru lansarea lor oficiala. Succesul de la Las Vegas nu i-a facut sa şi ia lumea-n cap, ci din contra, sa fie mai atenti şi mai responsabili, sa munceasca mai mult, sa şi dedice tot timpul muzicii.

Ne dorim sa devenim cunoscuti n mai multe colturi ale lumii, sa intram la o agentie de booking şi sa lansam piese cel putin la fel de bune, pe care sa le mixeze cei mai mari DJ. (...) Un bun exemplu de reuşita este semnarea piesei Pearl la Organized Nature, label-ul lui Gabriel & Dresden, producatori pe care i-am cunoscut la finala mondiala Heineken Music Thirst Studio de la Las Vegas , spune George G.

Pearl este o piesa absolut fantastica, abia aşteptam sa remixam piesa şi sa o lansam," au declarat cei doi Gabriel & Dresden.

Au mixat n prima zi de BESTIVAL, Heineken Music Thirst Opening Day, pe scena Heineken de la Dance Valley, Amsterdam, şi la Oasian, Seattle. n urmatoarele doua luni sunt invitati sa mixeze n New York şi Italia.

Şi astfel, nici nu au expirat bine aerul de Las Vegas ca l-au inspirat pe cel de Amsterdam. Imediat cum baietii de la Monochrome au aflat de gig-ul oferit de Heineken la festivalul Dance Valley, n Amsterdam, s-au ncuiat n studio pentru a pregati un live act care sa-i danseze pe olandezi pna la orele diminetii.

Fiecare set Monochrome necesita ore ntregi de nvrtit butoane de mixer, sampler şi compresor, pentru ca, aşa cum explica Roby cntam live, exclusiv piesele noastre, este mult de munca la productia fiecarui track n parte, iar apoi repetitiile mannca restul timpului ramas. Nu ne permitem nicio greşeala, fiecare sample din set şi are rostul lui. Facem tot felul de artificii şi improvizam pentru ca vrem sa fim mereu diferiti, tocmai din acest motiv dedicam foarte mult timp fiecarui live semnat Monochrome. Iar o invitatie la un festival ca Dance Valley trebuie tratata cu toata seriozitatea.

Dance Valley este un festival legendar, asemeni Gatecrasher sau Creamfields, cu o istorie impresionanta n spate, care aduna n doua zile cei mai mari DJ-i reprezentanti ai fiecarui gen al muzicii electronice, pna la 70.000 dintre cei mai multi colorati şi puşi pe distractie clubberi din lume, toate sub cupola unui Cirque de la Dance.

Editia de anul acesta a avut loc ntre 14 16 iunie, iar Livio, Roby şi George G. au mixat nca din prima zi pe scena Heineken. La Dance Valley au fost impresionati de tot, de la sunet, lumini, corturi, scene, efecte pna la coregrafie şi costume pentru animatori, iar Amsterdam a devenit unul dintre oraşele lor preferate, este un oraş deosebit, foarte cosmopolit, cu o atmosfera primitoare şi o cultura unica, a declarat George G.

Gig-ul a fost pe masura aşteptarilor noastre, am mixat pe scena Heineken care avea piscina şi ring de dans outside & inside şi am avut doua seturi: DJ set Livio & Roby şi live act Monochrome. Am reuşit printre picaturi sa i ascultam pe Gabriel Ananda, Agoria, Stephan Bodzin şi multi altii. Dance Valley şi Amsterdam au fost pentru mine spectacole ale vietii deosebite, unice şi nebuneşti n acelaşi timp, a declarat Livio.

Baietilor de la Monochrome le-a placut mult arhitectura oraşului şi ar fi vrut ca timpul sa le permita sa viziteze mai mult, sa ajunga sa descopere orasul mai bine.

Momentan Monochrome şi mpacheteaza lucrurile şi aranjeaza n case-uri tot ce tine de tehnic pentru urmatorul gig din New York. Baietii vor mixa la un eveniment de lansare a unui noi produs Heineken care va avea loc n inima Manhattan-ului. Alaturi de ei va mai urca pe scena trupa de punk alternative The Misshapes, considerata o adevarata revelatie a genului.


Popup detector