DJ Planet, primul pas pentru DJ

17 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ Planet, primul pas pentru DJ
TAGS:
djplanet 
In ultima perioada, in Romania se observa din ce in ce mai mult o crestere constanta a oamenilor interesati de muzica electronica si totodata a celor implicati in creatia si mixajul secventelor audio. O dovada clara a acestui lucru este numarul mare de evenimente de acest gen, ce se organizeaza in diverse locatii atat in Bucuresti cat si in restul tarii, evenimente ce promoveaza producatori noi precum si foarte multi DJ la inceput de drum, dornici de afirmare.

Ca o consecinta imediata a acestui lucru este si cresterea direct proportionala a cererii de echipamente si software destinate muzicii electronice si nu numai. Din aceasta gama de echipamente fac parte playere, platane, mixere si o mare diversitate de accesorii precum si software licentiat pentru inregistrare editare si mixaj audio.

Daca acum cativa ani nu exista o gama foarte mare de astfel de echipamente, in prezent, avand in vedere ca vorbim despre o nisa de piata, diversificarea lor este din ce in ce mai vizibila atat din punct de vedere al produselor cat si din punct de vedere al pretului, acestea devenind accesibile si celor la inceput de drum cu bugete mici. Continuand sa privim inapoi in timp, cu cativa ani, sa ne aducem aminte cat de greu se gaseau astfel de echipamente si cat de costisitoare erau, iar acum revenind in zilele noastre vedem cat de, usor le putem cumpara la fel ca si in celelalte tari in care aceasta piata este mult mai dezvoltata, direct prin intermediul internetului prin magazinele online de specialitate.

Cel mai nou magazin de acest gen este www.djplanet.ro, magazin situat pe piata romaneasca de numai cateva luni, insa cu o ascensiune foarte mare in trafic de 50 % lunar conform statisticilor, fapt ce dovedeste interesul in crestere pentru aceste produse.

"Cu cat creste piata mai mult cu atat creste si concurenta in acest domeniu. Cresterea concurentei duce la scaderi de preturi si este un lucru bun pentru consumatorul final. Scopul DJplanet.ro este sa faciliteze utilizatorului final accesul la echipamente atat prin rapiditatea livrarilor cat si prin preturi ce incurajeaza si pe cei care se afla la inceput de drum in acest domeniu. Totodata site-ul djplanet.ro, prin forumul si comunitatea creata, incearca sa faciliteze celor pasionati accesul usor la informatii cu privire la noutatile muzicale, DJ, cat si pareri si review-uri despre echipamente." - Roxana Stanescu Manager Vanzari www.djplanet.ro

www.djplanet.ro


Popup detector