DDM4000 - Sa rostim cu incredere Behringer

30 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

DDM4000 - Sa rostim cu incredere Behringer
TAGS:
DDM4000  behringer 

Dj mixer digital, cu o calitate a sunetului de 32 de biti, dotat cu unelte creative, si cu un layout mai mult decat familiar, vei putea sa iti insusesti toate functiile numaidecat. Sa editezi, sa stochezi si sa apelezi orice setare va fi o joaca de copii.

Conecteaza-ti pick-up-urile si CD/MP3-player-ele la cele patru canale ale mixerului, fiecare canal avand EQ si Kill Switches independente. Adauga versatilitate prin programarea modulelor de FX, sincronizabile cu beat-ul, foloseste-te de BPM counter-ele precise, si un crossfader digital cu ajustarea curbei. Iar cu sampler-ul sincronizabil cu beat-ul, cu functii de loop, reverse si modificare a pitch-ului vei putea ridica publicul la un nou nivel.

DDM4000 "Magnificul"!

Mixerul DDM4000 de la Behringer este acel mixer digital despre care cateodata nici noua nu ne vine a crede cate optiuni am implementat prin diversele functii ale sale.

Alege-ti canalul audio!

Mixerul are 5 canale independente. Canalele 1-4 sunt asignabile crossfader-ului, sunt stereo, si sunt potrivite pentru intrari de CD si/sau Vinyl, pentru ca toate au acele comutatoare phono/line care iti permit o multitudine de optiuni in alegerea sursei semnalului audio. Toate canalalele audio ale acestui mixer au un EQ pe 3 benzi de frecventa cu o amplificare de 12dB si diminuare aproape de -8, sau cu optiunea "kill" efectul de taiere al sunetului este mai amplificat. Fiecare canal audio poate fi monitorizat separat in casti multumita unui comutator aflat deasupra fiecarul fader de canal.

Are un canal audio dedicat pentru microfon cu doua intrari XLR. Acest canal audio are functia talkover, care atunci cand este activata reduce putin volumul celorlalte canale audio pentru a putea fi inteleasa vocea. Canalul pentru microfon are sectiunea sa individuala de efecte ce pot fi aplicate la atingerea unui singur buton.

Digital crossfader

Cea mai importanta componenta a mixerului este crossfader-ul sau digital ce poate fi atribuit oricaror 2 canale audio, avand acele butoane de "kill" in partile sale laterale. Curba de atac a crossfader-ului este usor ajustabila. Iar pentru cazurile in care crossfader-ul trebuie schimbat, sectiunea lui este foarte usor demontabila.

Construieste-ti sample-urile personale!

Sampler-ul mixerului digital DDM4000 este cea mai noua aditie la toate functiile sale. Poti inregistra segmente de semnal audio si il poti repeta continuu fara a pierde ritmul. Atat timp cat muzica ruleaza din sampler, poti schimba cd-urile fara a te teme ca muzica se poate opri.

Sectiunea de efecte

Mixerul DDM4000 include doua sectiuni unice de efecte incluzand sectiunea de BPM counter. Prin aceasta, mixerul poate sa afiseze si sa citeasca BPM-ul din doua surse separate, si sa aplice efectele pe fiecare sursa independent, in functie de BPM-ul fiecarui canal audio, efecte precum bitcrusher, reverb, delay, pitch shift si multe alte variatii.

Acest mixer este ideal pentru cluburile care au mai multi Dj care presteaza in stiluri diferite. Pentru ca functii precum fader curve, setarile de FX, EQ, kill frequencies si alte optiuni pot fi salvate in conturi de user si reapelate instant. Aceasta functie elimina problema setarii de fiecare data a setup-ului fiecarui Dj.

Mai mult decat atat

Atunci cand combini operatiunile mixerului cu functia sa de MIDI, poarta catre aplicatii complexe se deschide complet. De exemplu, mixerul poate fi folosit ca un MIDI controller pentru aplicatia ta de Dj favorita. Fader-ele, knob-urile si toate butoanele pot fi configurate sa transmita semnale MIDI. Posibilitatile sunt astfel nelimitate.

Functii generale:

- Dj mixer digital pe 32biti cu sampler sincronizat pe beat, 4 sectiuni de FX, 2 BPM counter-e, digital crossfader si functie MIDI.

- 4 intrari stereo cu comutare phono/line pentru a insera pana la 8 surse simultan.

- 2 intrari pentru microfon cu Gain, EQ, Talk-function si FX.

- 4 canale stereo cu Gain, EQ pe 3 benzi parametric si programabil cu functie "kill", fader curve control si atribuire a crossfader-ului usoara pentru cele 4 canale.

- MIDI controller.

- Sampler sofisticat cu functii de Loop sincronizat pe beat, real-time pitch control, sampler FX si crossfader start option.

- 2 sectiuni de FX complet programabile si sincronizate pe BPM.

- BPM counter-e ultra rapide si precise pentru sincronizare cu alte echipamente prin MIDI.

- Crossfader digital cu reglarea curbei de atac, buton pentru functia Reverse.

- Crossfader in 2 moduri cu selectarea frecventei.

- Sectiune dedicata pentru monitorizare in casti cu functiile PFL Mix/Split si Bass/Snare Boost.

- Reapelarea setarilor mixerului la atingerea unui buton.

- Iesire digitala S/PDIF pentru inregistrare profesionala.

- Suporti pentru montarea in rack pentru flexibilitate maxima.

- Componente de inalta calitate si constructie rigida pentru o durata de viata cat mai lunga.

DjSuperStore.roPopup detector