Cum rezisti la after hours?

12 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cum rezisti la after hours?
Daca acum cateva zile va prezentam un manual de after hours, acum va dam cateva ponturi pentru a rezista pana la acea ora. Sigur ai fost in situatia in care erai mort la 7 dimineata si cel din jurul tau topaia de parca seara abia incepuse. Te intrebi cum de rezista atat de mult timp?

Fara alcool!

Daca ai baut prea mult de-a lungul noptii, este foarte putin probabil ca vei mai ajunge sa vezi rasaritul soarelui si, mai mult, sa te bucuri de muzica. Da, am vazut si noi cum unii sunt mult prea obositi la o ora mult prea devreme. E pacat. Pentru a evita acest gen de situatii, limiteaza-te la cat mai putin alcool; daca este posibil, nu bea deloc. Si mai ales, nu bea mai mult de trei beri, pentru ca o sa iti ucida instant cheful de dans. Daca ti-ai propus ca trebuie sa ajungi musai la after hours, este mai bine sa fii somnoros decat ametit complet.

Apa inainte de toate

Apa plata a fost dintotdeauna cel mai bun remediu impotriva dezhidratarii. Este ieftina (nu in toate cazurile), usor de gasit si eficienta daca vrei sa te simti in forma pe ringul de dans. Probabil ai observat ca cel care topaia mai devreme langa tine la 7 dimineata avea o sticla de apa intr-o mana. Daca ti se propune un trade de genul dau o apa pe o bere ar fi bine sa accepti, pentru ca asta te va mentine energic si te vei putea bucura de muzica.

No cigarettes, no coffee

Tigarile obosesc, inainte de toate. La fel si cafeaua. Cu toata cofeina din tine nu poti rezista la o petrecere pana dimineata, lucru demonstrat medical. Cu cat o cafea este mai concentrata, cu atat te vei simti mai obosit, in ciuda faptului ca nu vei putea dormi propriu-zis. Dupa ce ai stat o noapte intreaga langa un tun gros de fum de tigara, este putin probabil sa mai poti rezista alte cateva ore bune. De aceea este recomandat sa iesi din cand in cand la aer curat, sa mai respiri si altceva decat fum de tigara. Vorbim aici doar despre petrecerile din club, nu si despre cele in aer liber. Asa ca lasa tigarile si cafeaua, limiteaza-te la maxim doua energizante pentru toata noaptea.

Mananca rational

Totul trebuie sa inceapa in dimineata de inaintea petrecerii cu un castron de cereale, ideal ovaz, care va ceda treptat energia si te va mentine in forma. Peste circa trei-patru ore, cateva alune iti asigura necesarul de grasimi omega responsabile cu buna functionare a sistemului nervos. Specialistii spun ca tot alunele te ajuta sa nu simti mahmureala de a doua zi. Pranzul trebuie neaparat sa contina proteina alba, pestele fiind varianta cea mai buna. Cina trebuie sa fie usoara, dar consistenta in substante energizante - o reteta pe baza de cus-cus ar fi perfecta.

Ok, ai ajuns intr-un final in clubul in care se tine afterul. E dimineata, unii sunt mult mai varza decat tine iar tu te intrebi cum de inca mai esti in stare sa topai, de parca seara abia a inceput.


Popup detector