Cine se teme de Detroit?

28 Ianuarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cine se teme de Detroit?
Nu stiu cum sunteti voi, dar stiu pe cineva care nu se teme. Claude VonStroke, nimeni altul decat creatorul piesei. Sambata trecuta, clubul Studio Martin l-a avut ca invitat pe Claude VonStroke alaturi de Rosario Internullo. Acesta din urma trebuia sa asigure warmup-ul, dar cum nu si-a facut aparitia la pupitru, i-am trecut absenta nemotivata.

Lipsa lui a fost completata lejer de Claude Vonstroke, astfel ca am avut parte de un program energizant de muzica electronica de cea mai buna calitate.

VonStroke si-a inceput in forta setul in jurul orei 1,30. Ceea ce a urmat nu poate fi numita decat nebunie de dans. La fiecare jumatate de ora aducea publicul aproape de climax si totul se topea in ropete de aplauze. Ritmul alert in care VonStroke i-a tinut pe clubberii din Studio Martin a durat pana dimineata tarziu, cand stingerea luminilor nu i-a impieducat sa-l mai ceara pe dj inca o data la platane.

De origine californian, Claude Vonstroke se declara inainte de toate producator. Este persoana care conduce casa de discuri Dirtybird din San Francisco, label a carui reputatie este in plina ascensiune. Stilul sau penduleaza undeva intre House si Techno, inconfundabil insa atunci cand vine vorba de influente Ghettotech.

Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "The Whistler", "Deep Throat" si mai mult decat celebra "Whos Afraid of Detroit", care a facut concurenta serioasa cu 'Put Your Hands Up For Detroit' a lui Fedde Le Grand, 'Rej' a celor doi de la Ame si 'Les Djins' a producatorilor de la Djuma Soundsystem.


Popup detector