Cinci motive pentru a vizita Romania

10 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Cinci motive pentru a vizita Romania
TAGS:
Romania 

Cu bune si rele, Romania este o tara in care poti fi fericit si poti trai mai mult decat decent. Poti gasi orice te-ar interesa, de la party-uri la prostituate, droguri, tigani, cultura, arta, matematicieni, scriitori, curatenie, mizerie, poluare, aer curat, strazi proaste, caini, pisici, gradini zoologice si tot asa.


Intr-o ordine aleatorie, iata cinci motive pentru care merita sa vizitezi Romania cel putin o data in viata.


1. Centrul vechi al capitalei - O plimbare prin centrul vechi al capitalei se poate transforma intr-o adevarata aventura. Desi lucrari de renovare se fac de cateva milioane bune de ani, se pare ca nu se vor mai termina niciodata. Printre daramaturi, caramizi, miros de pisat de caine sau miros de sobolani, poti savura o bere pe terasele care pur si simplu acapareaza toata strada, astfel incat o lopata in mana devine un instrument bun daca vrei sa mergi mai repede pe Smardan. Nu uita sa dai bani la cersetori, pentru a avea o zi plina.


2. Animatoarele din Kristal - Nu suntem experti in animatoare, insa dansatoarele din Kristal par sa fie fetele care indeplinesc cel mai bine functia de animatoare. Este posibil ca in alte cluburi si mai glam decat Kristal glam, situatia sa fie mai buna si sa gasesti ce cautai.


3. Kudos - Fie ca e luna mai sau august, plaja Kudos aduna de cativa ani laolalta cel mai diversificat public, de la noile aparitii din seria burta-lant-mertzan, pana la cele mai sexy -porno fete. Este locul in care intotdeauna te vei simti ca acasa, vei putea servi cel mai brut si fara perdea clubbing si vei putea trai cele mai autentice senzatii. Unde mai pui ca intotdeauna vei da peste Internullo.


4. Tiesto & co - Cam in orice perioada a anului, ai sanse din ce in ce mai mari sa dai peste Tiesto si/sau compania, undeva in Romania: fie la Bucuresti, fie la Cluj Napoca, fie la Targu Mures fie la Mamaia. Daca nu reusesti sa-l prinzi prin alte parti, fii sigur ca in Romania il vei gasi; deoarece/pentru ca pitong nu este Tiesto.


5. Cei mai multi DJi pe metru patrat - Neoficial, Romania a fost aleasa tara cu cei mai multi DJi pe metru patrat: 2. Asadar, fie ca esti indian, taliban, slovean, croat, sarb, chinez, african, englez, in Romania vei gasi intotdeauna un DJ undeva langa tine - e suficient sa intorci capul.


Ti se par stupide motivele de mai sus? Printr-un comentariu iti poti spune propriile motive pentru care crezi ca merita ca Romania sa fie vizitata.


foto: fotoclubbing


Popup detector