Top 5 cele mai ratate vedete
04 Septembrie 2010 | Me...MeliSSa...Me

Cu totii stim ca unele vedete au si fani si hateri.Dar nu toti sunt apreciati...Iata cateva dintre vedetele care au mai multi hateri decat fani:

1.Justin Bieber-este un baiat de 16 ani care a ajuns vedeta prin YouTube...Desi are multe fane,sunt si multi hateri.De exemplu:Eu,Rated,Disney Fan etc...precum si alti prosti care se numesc fani cum ar fi:Toxic Cacata,Alecs Gay-ul...etc.

2.Robert Pattinson-a castigat inima multor fete prin "Twilight"si "New Moon",desi unele fete spun ca e aratos...se inseala amarnic!In realitate are un par foarte urat zici ca are gunoi in cap!

3.Miley Cyrus-cunoscuta ca Hannah Montana,"o cantareata" celebra,(eu zic ca ea nu canta,ea rage) ce nu mai e o fata cuminte.De acum ea este numai pt copii intre 6-12 ani:))

4.Lady Gaga-are mai multi hateri decat fani...o lunatica ce a cazut din ceruri:)) Unele zvonuri spun ca a devenit faimoasa printr-o lesbianca...Ea era pe strazi, iar o lesbianca a adus-o la ea acasa si a facut-o "The Fame Monster"

5.Kristen Stewart-are si ea un rol de film acolo si dintr-o data te trezesti ca e si cantareata...fata draga...iti urez mult noroc:))



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


04 Septembrie 2010 | DisneyFan

Bai sh Eclipsa sh Remember la domnul Pattinson=)).
raspunde la acest comentariu

04 Septembrie 2010 | DisneyFan

Bai, Team Edward-ulistilor de alt de Bella, Toxic sh Anna, veniti repede aici sh comentati neplc la "frumosul" din padurea adormita.

17 Septembrie 2010 | Answer

ai uitat de numarul 6. #Me...MeliSSa...Me adica tuu nu esti de condamnat doar nu ai mai mult de 12-13 ani si este de inteles esti tanara si nu ai minte copilitzoo
raspunde la acest comentariu

17 Septembrie 2010 | Rated-Y2J

Da ce ba esti fan bieber?

Popup detector