Anti-Cacacel
16 Septembrie 2010 | Me...MeliSSa...Me

Buuuuun.Acum, se pare ca cel mai nou star aparut peste noapte este... ( drums please ): nimeni altul decat Justin Biberon!

Zau ca m\\'am saturat. Peste tot unde dau, pe U sau Kiss Tv, mereu il vad pa pushtiulica asta, cum isi da mari aere de vedeta. De parca nu mi`e deajuns faptu\\' ca o colega este total innebunita dupa el, mai apare si la tv. La inceput am incercat sa`l ignor. Dar degeaba. E peste tot. Nu m-ar mira sa apara si tricouri sau caiete cu el. :))

Am incercat sa inteleg ce vede toata lumea la el. Pe langa faptu\\' ca are o moaca tocmai buna sa`i dai in gura si o voce lalaita de fetita, n\\'am observat nimic. M\\'am uitat la clip. ( "Baby" sau cum ii zice la asta, cel mai recent, cu Ludacris ). Macar de gaseau o fata mai scunda ca el in rolul iubitei. =)))

Io inteleg ca suntem oameni si ca avem gusturi diferite, dar frateee ! ce dracu sa vezi la un copilas ( ma abtin sa zic altceva ) cu voce de fetita? Mai intai sa`i apara fl*cii, si apoi sa`si dea aere de vedeta.:-j

As putea face un hobby din a ma amuza pe seama fanilor lui. Si asa fanii Disney nu mai sunt... :( ... sau nu`i gasim noi.

Acu\\' sper sa nu`mi sara`n cap fanii lui, cu commenturi gen "vai tu esti doar invidioas (sunt fata!!) pa succesu\\' lui " sau "ti-ai dori tu ca la varsta lui sa ai atatia fani". Nu ma, nu mi`as dori. Nu`s invidioasa nici pe el, nici pe starurile astea aparute peste noapte.

Pe "iutub" am gasit o gramada de commentarii anti-Biberon.=))) Ma bucur ca nu\\'s singura care nu intelege mania pentru faggotu\\' asta de 2 lei.

Inchei cu o parodie, care ma face de fiecare data sa rad cu lacrimi. Tipu\\' asta are niste video`uri foarte misto,mai ales cu Miley, va recomand sa va uitati.:D

http://www.youtube.com/watch?v=tvSoGW1U20s&feature=fvst



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector