Spaima in Volvo
10 August 2010 | Alecu

Mergeam la tara zilele trecute si dintr-o data Volvo-ul meu a pierdut brusc din putere. Ma grabeam, deci aveam ceva viteza si apoi, dintr-o data parca era „lesinat”.

Nu mi se mai intamplase pana atunci sa nu pot depasi, sa ma chinui sa ajung la 100 km/ora. Cand am ajuns la tara m-am dus direct la vecinul meu, care din fericire este mecanic. Eu sustineam sus si tare ca am probleme cu filtrul de motorina, ca trebuie sa cumpar piese auto Volvo noi, o bataie de cap in plus.

Mi-a facut „inspectia” vecinul meu si mi-a dat verdictul: de vina era MAF-ul (Mass Air Flow). MAF-ul indica la bordul masinii cat aer intra in motor. A incercat sa-l curete cu o solutie pentru contacte electrice, dar eu, fiind Stan Patitu, nu am vrut sa risc sa am iar probleme cu masina asa ca am cumparat unul nou. De obicei cumpar cumpar piese auto online, de la magazine cu reputatie buna.

Asa ca am facut comanda si dupa ce a venit MAF-ul nou, am facut un test cu Volvo-ul. Mergea ca nou! Acum pot depasi iar tir-uri fara probleme, pot atinge repede 100 km/ora si viata este iar frumoasa.



Postata in:  funny

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


03 Iunie 2011 | www.beatfactor.ro

Www beatfactor.. Bully :)
raspunde la acest comentariu

05 Iunie 2011 | www.beatfactor.ro

Www beatfactor.. Super :)
raspunde la acest comentariu

02 Iulie 2011 | chle porno yt48

Www beatfactor.. Awful :)
raspunde la acest comentariu

Popup detector