Prostia in persoana - Tina.
04 Martie 2010 | I_killed_Kenny

Ok. Deci trebuie sa fiu si eu `pa trend` si sa fac un blog despre Tina. Ideea e ca prostia ei mi-a ajuns, deci practic nu m-am mai putut abtine.

Totul a inceput cand eu ma certam cu LLLLoser. Asta-i alta poveste. In fine, tot ceea ce imi aduc aminte este ca o tipa cu numele `euuuuuuu` a inceput sa se ia de mine. Saraca de ea, nici nu stia sa scrie si il loc de Miley si Disney scria `maili` sau `disnei`. Era destul de amuzanta, multe lucruri nu-mi amintesc (si nici n-am timp sa caut prin sute de commenturi). La inceput, un lucru era clar: era fana Disney.

Apoi si-a facut cont. Iar din `euuuuuu` a devenit euuuuuuuarecont. Din punctul ei de vedere, eu sunt proasta pentru ca nu inteleg ca mai intai a fost `euuuuuu` si cand si-a facut cont a devenit `euuuuuuuarecont`.

Femeia lui Dumnezeu (copiata de la un coleg), iarasi arati cat de proasta esti TU.

Am inteles ca mai intai erai euuuuuuu, si porma cand ti-ai facut cont a devenit euuuuuuuarecont. Am inteles ca `euuuuuuu` a fost folosit ca un nume, nu ca un pronume personal. Trust me, nu esti mai desteapta ca mine.

Dar este aiurea. `Euuuuuuarecont` suna aiurea. Fooooooarte aiurea. Parerea mea.

Buuuun. Trecand peste numele ei, eu am fost optimista la inceput. Aflasem ca asculta trupe ca 30 Seconds to Mars, Linkin Park sau ca ii plac cantaretii ca Michael Jackson. M-am gandit ca mai are o sansa. :-)

M-am inselat. M-am inteles bine cu ea la inceput, ce pot spune...parea de treaba. Dar s-a dovedit ca este doar o alta fana Miley... disperata si obsedata. Ii multumesc Madalinei (MySuicideDream), ca daca nu era ea poate ca astazi inca mai credeam ca obosita asta mai are o sansa.

Revenim. Am inceput sa ne certam, eu si Mada cu ea. Ne-a dat porecle demne de grupa mica (MySuicideDream = reaua, eu = cruda). Am facut pe surorile, pe dracii veniti din Iad, alte povesti =)). Si asa ne-am certat o perioada... zi de zi, cu ajutorul Dianei (LadyCoffee, numita si scorpia) si Alice (CandyGirl, numita si acritura). Singurele care au fost de partea Tinei au fost isa_bella, alta fana Miley si, mai nou, ninci, una care n-are ce face.

Nu vreau sa va plictisesc, asa ca trec mai departe. Cearta a continuat la diferite stiri, pe forumul anti-disney si chiar pe bravonet. (unde a fost o adevarata invazie a stirilor cu Tina). Ooo, da. Si pe mess.:))

De fiecare data cand ii dai o replica inteligenta, ea iti raspunde cu "crudo!", "reao!" sau alte porecle.

Le spune tuturor sa taca (cum sa tacem, ca noi tastam) pentru ca ea e judecatoare si e cea mai tare. Imi puteti spune si mie ce concluzie sa trag de aici?

Ea e importanta, noi nu suntem. Alo, alo, copii si frati. Ne cunoastem? Nu!

Ea e inteligenta. Cand ii spui ca e proasta, nu e in stare sa zica ceva ca lumea, numai "ba nu". Ea zice ca a demonstrat tuturor ca e desteapta.

Cui, fetita mamii? Toti cu care te-ai certat, eu, Mada, Roxa, Alice, Diana etc. etc. ti-au zis ca esti proasta. Cum poti spune tu ca ai demonstrat ca esti desteapta?

"Toti cei care sunt mai mari decat mine sunt mai destepti". Asta e motivul pentru care e ea mai desteapta ca mine.

Draga mea Tina,

DOAR PENTRU CA EU NU AM AJUNS LA VARSTA LA CARE TREBUIE SA INVAT ANUMITE LUCRURI NU INSEAMNA CA ESTI MAI DESTEAPTA DECAT MINE.

Sa iti intre bine in capu\' ala prost, una e sa fi inteligent si alta e sa fi mai in varsta.

Don\'soara care se auto-proclameaza la fel de curajoasa ca Hitler a scos multe perle pe gurita.

Am uitat sa va spun ca-i blonda? :))

Revenind la noutatile despre ea, aseara a aparut un nou utilizator "Tina_e_cea_mai_tare", care a vrut sa isi arate live dragostea pentru Tinuta. Bravo frate, tare ideea.

Razboiul care tine de peste o luna se pare ca se va termina maine. Tinuta aka Hitler in varianta feminina e gata sa ne arate cat de tare e ea. Bafta in a te face de ras.

Multumiri lui MySuicideDream, LadyCoffee, CandyGirl si celorlalti care si-au batut joc de ea.

Multumiri si celor de pe bravonet: Roxa, kiddo, nevardaun si restul.

Si, in final, iti las niste versuri special pentru tine, Tino:

I don\'t need your forgiveness


I don\'t need your hate


I don\'t need your acceptance


So what should I do


I don\'t need your resistance


I don\'t need your prayers


I don\'t need your religion


I don\'t need a thing from you



I don\'t do what I\'ve been told


Your so lame why don\'t you



Just go


Die motherfucker die motherfucker die

 



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


05 Martie 2010 | I_killed_Kenny

tot tu ramai aia expirata :-j recunoaste,tino. ai pierdut.;)
raspunde la acest comentariu

06 Martie 2010 | ninci

ce tu, de ce ai facut blogul asta? ti-e ciuda ca tina ti-a facut o caracterizare nemaipomenita. tu esti de 100 de ori mai tampita decat ea. recunoaste, ai pierdut. degeaba tot incerci. incercarea ta n-are rezultate pentru ca esti o R-A-T-A-T-A. te pup dulce, tampito.

05 Martie 2010 | euuuuuuuuuuarecont

si ce am pierdut mai exact? sau si mai bine ce as fi castigat? pe bune acum... nu vezi? incerci sa ma faci sa ma simt prst pentru faptul ca am cont aici... pt faptul ca ma cert cu voi...stii ceva? eu nu m`am mai luat de tine..da? fa si tu acelasi lucru
raspunde la acest comentariu

05 Martie 2010 | и£νãrđαuή

"haide-ti lasati-o pe tinutza mea in pace..e si ea un sufletel mic si inocent:)" =)) foarte tare asta!=)) app si EUUUUUU are cont aici=)))
raspunde la acest comentariu

05 Martie 2010 | I_killed_Kenny

aceasta "cearta" luata de unii ( de ex. ninci ) prea in serios :) si nu, nu incerc...n-am de ce, pentru mine tot o fana obsedata ramai o.O ideea e sa recunosti ca "razboiul" l-ai pierdut, pentru ca asa e
raspunde la acest comentariu

05 Martie 2010 | euuuuuuuuuuarecont

:)) VOI sunteti cele care ati pierdut..daca ati stii de cate ori v`ati certat cu mine si nici nu stiati cine sunt :))) off Doamne cat de chioare sunteti... voi nu vedeti ca eu fac misto de voi tot timpul?:))

04 Martie 2010 | euuuuuuuuuuarecont

esti culmea eu vineri ma cert cu Tina_e_cea_mai_tare...crezi ca nu stiu ca face misto de mine? asa de proasta ma crezi?:)) referitor la ce ai scris...exagerezi ca intotdeauna
raspunde la acest comentariu

04 Martie 2010 | I_killed_Kenny

adica ne lasi pentru el? :)) si da.. te cred proasta...ideea e alta...tu te enervezi pentru ca el isi bate joc de tine si asta-mi place :)) si nu...nu exagerez:) sti ca am dreptate :P
raspunde la acest comentariu

04 Martie 2010 | euuuuuuuuuuarecont

nu va las dar iau o pauza sau ne certam mai rar pentru ca e prea des si nici nu mai avem motive pentru care sa ne certam..o sa intru mai rar sa ma cert cu voi poate chiar aproape deloc... pentru ca nu mai avem ce sa spunem..incepem sa folosim aceleasi replici...sti toate stim ca asa e
raspunde la acest comentariu

04 Martie 2010 | Tina_e_cea_mai_tare

haide-ti lasati-o pe tinutza mea in pace..e si ea un sufletel mic si inocent:)
raspunde la acest comentariu

06 Martie 2010 | I_killed_Kenny

ninci sugi P-U-L-A.
raspunde la acest comentariu

02 Mai 2010 | roxyy

doamne...stiu cand ma certam si eu cu ea :))) acum am facut pace :)))))
raspunde la acest comentariu

02 Mai 2010 | roxyy

pana data viitoare cand ma va supara =))) si vad ca sunt cap de lista la multumiri celor de pe bravo :)))) >:D

Popup detector