Pe ce bani repar masina?
09 August 2010 | Alecu

Ca vrei, ca nu vrei, de masina tot ai nevoie si trebuie s-o repari. Intrebarea este daca o repari pe banii tai sau pe banii angajatorului.

Unele companii deconteaza benzina si reparatiile masinii chiar daca angajatul foloseste masina personala. Daca este masina de la firma si aceasta reuseste sa faca fata cu brio conditiilor economice actuale, nu vor fi probleme. Totusi, in caz contrar, trebuie sa negociezi bine pentru a nu-ti repara masina pe banii tai.

Si negocierea este o arta. Ca sa-ti convingi seful sa-ti acopere cheltuielile cu noile piese auto pentru masina trebuie sa-i spui ce vrea el sa auda:
1. Ajung mai repede la serviciu cu masina decat cu transportul in comun.
2. Pot face drumuri suplimenatare pentru firma.
3. Nu ajung obosit si asudat, ma pot concentra mai bine la ce am de facut in firma.
4. Daca vreun coleg de munca sta pe langa tine, propune sa imparti masina cu el sau sa il iei si pe el in drum spre serviciu, ca sa lucreze la fel de eficient.
5. Pe ploaie, pe vant, tu esti la serviciu fara probleme de sanatate.
6. Te ocupi tu de toata bataia de cap pe care o poate aduce reparatia masinii.
7. Nu vei pierde mult timp cu reparatia pentru ca vei comanda piese auto online.
8. Te vei documenta inainte si vei alege cele mai ieftine si bune piese.

Acestea sunt doar cateva argumente pe care le poti propune ca sa-ti convingi seful sa repare masina. In functie de cat de bine iti cunosti seful, poti aduce si alte argumente. Totul este sa-i arati cat de folositoare iti este masina in misiunea ta de a atinge obiectivele firmei.. Altfel ori lasi masina stricata, ori o repari pe banii tai. Eu m-as pregati bine inainte sa-i cer sefului sa-mi repare masina.



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


10 August 2010 | MORRISONFreda

Specialists state that personal loans help people to live the way they want, because they are able to feel free to buy necessary goods. Furthermore, banks present small business loan for young and old people.
raspunde la acest comentariu

10 Septembrie 2011 | Satchel

Glad I''ve fanilly found something I agree with!

Popup detector