Nu mai pierde timpul si invata sa te organizezi
25 Mai 2010 | Alecu

Cunosc multe persoane care nu stiu cum sa-si organizeze timpul. Nu ma refer doar la serviciu, ci si in timpul liber. Stii cate poti face daca te organizezi ca lumea?

Mai nou toata lumea primeste salariul pe card. De ce sa scoti banii din cont cand mergi la cumparaturi? Exista comisioane peste comisioane la banci – comision pentru depunere bani pe card, comision pentru retragere numerar de pe card etc. Foloseste cardul mai des, economiseste banii care ar fi inghititi de comisioane si nu mai face un drum de pomana pana la bancomat. Timpul pierdut pana la bancomat si inapoi poate fi folosit pentru a merge la cumparaturi sau pentru a te relaxa.

Internetul este la putere. Daca ai ales sa nu mai scoti banii de pe card, de ce sa stai la coada la banca pentru a plati o factura? Efectueaza platile online. Pe toate facturile gasesti in josul paginii mai multe conturi disponibile pentru a plati online. Cozile de la ghisee iti pot manca si nervii si timpul. De ce sa nu faci o plimbare in parc sau o vizita unui prieten in timpul pe care l-ai fi pierdut cu achitarea facturilor la sediul unei banci sau la sediul furnizorului?

Ai de cumparat o carte? Cauta mai intai pe Internet. De ce sa pierzi timpul din librarie in librarie? Cauta cartile dorite intr-o librarie online mai intai. Site-urile sunt updatate la zi, ai toate detaliile necesare, iar cartea ajunge repede la tine. Nu mai pierzi timpul cautand prin librarii si dispare riscul de a ajunge acolo si a afla ca nu mai sunt cartile pe stoc. De ce sa nu inlocuiesti timpul pierdut pe drumuri cu terminarea proiect pentru scoala sau cu un film bun?

Organizarea eficienta a timpului iti poate aduce multe avantaje. Eu prefer sa comand carti online si sa achit facturi cu cardul ca sa-mi ramana o groaza de timp pentru distractie. Nu am rabdarea necesara sa stau la cozi imense cand stiu ca in timpul acela ma pot relaxa si bucura de viata.



Postata in:  funny

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector