Ne-ati ucis frumos, The Killers
02 Iulie 2009 | obe

Romanii iubesc Depeche Mode. Si pe cei de la Rolling Stones, din bunici ..vorba aceea:)..Si viseaza la U2, evident (si nu doar la Madonna, contrar opiniilor unora).

Cu toate acestea, si o spun in calitate de fan convins si devotat 100%, nu credeam ca romanii ii iubesc si ii asteapta pe cei patru KILLERS. Ok, bine.. stiam ca nu sunt chiar singura...or mai fi niste nebuni/nebune pe langa. Dar parca nu simteam acel entuziasm care apare in cazurile mai sus mentionate.

Ei bine, ieri, cand asteptam cu infrigurare (la propriu si la figurat, din cauza ploii) sa inceapa concertul la care nici nu as fi visat acum un an, am vazut ca ma inselasem. Am vazut cum sute (mii?) de oameni stateau in ploaie, deja de aproape 2 ore...asteptand in fata unei scene goale, cu sufletul la gura, sa inceapa acest concert. Sorry, chiar au cantat bine cei de la White Lies..dar adevaratul spectacol incepuse deja in fata unei scene goale, in fata careia o mare de oameni tremurau cu zambetul pe buze.

Si au aparut! Si in sfarsit, a inceput SPECTACOLUL. Pentru ca ce a urmat, chiar si pentru cei care nu se numarau intre fanii acestei formatii, a fost "the real thing"..un spectacol de exceptie atat pe scena, cat si in public.

Hiturile curgeau, unul dupa altul...acum suntem la Day & Age (The World That We Live In, This iI Your Life, Joyride, Spaceman, Losing Touch...Human, ..desigur..), revenim putin la Sam''''''''s Town (ooo...if they could Read my Mind!!!..), Hot Fuss (Change Your Mind, On Top, Smile Like You Mean It... putea lipsi Mr. Brightside?! vad si eu care era favorita publicului, daca ar putea fi asa ceva).

Vocea impecabila a lui Brandon Flowers domina si nu se pierde niciun moment, ritmul sustinut al lui Ronnie Vannucci jr, chitarile lui Mark si Dave...toate insa aproape ca acoperite de miile de voci care cantau versurile fiecarui cantec... si toate acestea in timp ce ploaia continua sa cada peste toti... dar cine sa o mai bage in seama, in nebunia de muzica, dans, poezie, lumini, imagini in care ne aflam cu totii?

Se inchina si ei, ne inchinam si noi ..ne rugam cand ies sa fie doar o pauza, sa nu fie inca de tot... Si iata, a fost doar o scurta pauza, singura de altfel pe parcursul intregului concert (primul la care particip eu, si totusi..am fost la cateva..in care nu au fost momente de respiro. O nuuuu...dl. Flowers nu ia pauze. II multumim pentru asta).

Si apoi bisul. Finalul. When We Were Young !!!!!!!!!!! Cu rugamintea ucigasilor de a da tot ce putem din nou, la fel cum vor face ei. Si la fel cum am facut cu totii in aceasta noapte. Asa sa fie!!! Asa a fost! Nu a gresit nimeni un vers, nu au fost palme care sa nu fi fost in aer, am cantat si acest ultim cantec si ne-am bucurat, desi stiam ca acesta e finalul...si ploaia a fost inlocuita cu o alta, cea de artificii care i-a acoperit si care i-a luat de langa noi. Sper ca pentru putin timp. Sper din suflet.

Iar daca nu, va multumim. Ne-ati ucis frumos.



Postata in:  show-biz

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


13 Iulie 2009 | Aaandra_itsGreen

Cat pot sa ma oftic ca n'am fost la concert :|. Asa s'a intamplat si anul trecut,cu Sunrise Avenue. Din cate povestesti tu, a fost bestial :X. Sper sa mai vina!
raspunde la acest comentariu

Popup detector