Importanta Site-urilor de Bookmark pentru Trafic
21 Decembrie 2010 | Alecu

Site-urile de bookmark social ofera posibilitatea de a salva, distribui sau clasifica url-urile diferitelor site-uri. Prin site-uri de bookmark social ma refer la cele gen comunitati sociale, in care userii au conturi, prieteni si isi transmit unii altora informatii.
Site-urile dezvoltate au chiar si butoane care ajuta la adaugarea, intr-un mod cat mai usor, linkurilor la ele pe site. Dar, ce ? Asta nu este spam ? ... o sa intrebati voi.
Nu este spam, pentru ca daca iti adaugi linkul pe un site de bookmark o data pe saptamana, sa zicem, este in regula. Daca dai mai des bookmark, risti sa fii banat si sa pierzi o buna resursa de trafic. Bineinteles, asta inseamna sa ai si continut de calitate. Degeaba iti pui linkul pe un site de bookmark daca nu este interesant. Google depuncteaza site-urile pe care utilizatorii stau putin timp.
Imi place sa-mi salvez melodiile preferate asa. Cand am probleme, pur sis implu imi accesez profilul si am toate melodiile acolo, indiferent daca sunt acasa ori la un prieten.



Postata in:  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector