Eurovision 2101
10 Februarie 2010 | Libelula84

 Anul asta sunt dezamagita. Piese bune dar nu pentru un concurs de televiziune cum este Eurovisionul.

Nu va retin mult. Incep aleator:

- Come as one - Hotel Fm - Puteti sa ma bateti, sa ma omorati dar piesa asta nu-mi trezeste nimic. Dar NIMIC..
Tot respectul pentru voce, versuri si muzica. E genul de piesa care am mai auzit-o la Eurovision si care n-a miscat pe nimeni.

- It\'s not too late - Paula Seling si Kamara - Nu-mi place! Kamara nu mi-a placut niciodata si urasc hip-hop-ul francez... Am auzit Kamara si Paula Se Ling..si m-a bufnit rasul. N-am vrut, jur! Paula si trilurile ei gen Mihai Traistariu m-au intristat. Deci piesa e plictisitoare si mesajul ei nu a ajuns la mine.

- Searching for perfect emotion - Lulu - Imi place muzica. Tipul il stiti, e de la Scoala Vedetelor, e foarte carismatic. Piesa imi suna a ceva foarte cunoscut, inca nu-mi dau seama ce... Piesa e dinamica si imi place (dar nu foarte mult).

- Running out of time - Pasager - Nu stiu de ce dar parca suna a Compact modernizat. Suna bine dar nu pentru Eurovision.

- Playing with fire - Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu - piesa foarte buna. Chiar ar merge de Eurovision. Nota 10!

- Come along - Lora & Sonny Flame - Nu mi se pare foarte inspirata ideea de mix intre folclor si raggaeton. Vocea buna a Lorei si un show pe masura pot salva situatia. Ar putea sa mearga la Oslo daca Dida Dragan, Socaciu si Almasan nu se opun.

- Jackpot - Razvan Crivaci - Piesa deosebita. Geniala! N-am mai ascultat de multisor o asemenea trufanda. E o piesa prea buna pentru Eurovision. Am zis!

- Around around - Catalin Josan - Iarasi folclor in mix cu altceva. Uof, Cataline. Nu-mi displace dar e deja prea mult. O sa fie votata de toate fanele Twilight. :))

- Crazy - Alexandra Ungureanu - Piesa buna. Voce si mai buna. Dar lipseste ceva... nu stiu ce. Imi palce piesa dar n-as paria pe ea.

- Love is war - Tina Geru - Eu am ramas dezamagita anul trecut de Tina cand am auzit-o live. Piesa asta nu stiu daca o pune in valoare. Daca nu iese live-ul n-are nicio sansa.

- I\'m running - Dalma Kovacs - Dalma e una dintre cele mai bune voci de la noi dar are ghinionul sa cante piese care nu o pun in valoare. Pacat!

- Save their lives - Luminita Anghel , Tony Tamas si Adrian Piper - De unde sa incep?! Lasa-ti-l pe Michael alone. Desi beneficiaza de 3 voci fooooorte bune piesa nu este buna decat pentru o campanie umanitara. Eu cred ca lumea s-a saturat de astfel de melodii lacrimogene. Versuri sfasietoare pe ritm de tuci-tuci. No!
Piesa va fi votata doar pentru cele 3 voci nu pentru ca ar fi o piesa de Eurovision.

- Baby - Alexa - Deci, NU. Ma rezum la atat: Nicola, unde esti?

- Lay me down - Zero - Draguta piesa dar imi lipseste energia din 2008 (parca). <!-- proprofscc: Code END --> Sorry.

- Surrender - Anda Adam feat Connect\'r <!-- proprofscc: Code END --> - Piesa dance, nimic deosebit. Daca nu fac show si nu canta bine n-au nicio sansa. Connect\'r are deja experienta cu Eurovisonul, ca a fost de partea Moldovei acu\' ceva timp. Poate prinde avionul spre Oslo.

- See you in heaven (Michael) - Lucia Dumitrescu - Muzica e groaznica. Versurile sunt ok. Tipa e super simpatica si talentata. Nu cred ca are sanse.




ps: Opiniile mele sunt doar ale mele (adica ale unui ascultator de muzica obsinuit). Nu am pretentia de a fi vreun critic muzical.
Scuzati gramatica, mancatul de litere sau mai stiu eu ce (sunt om).
 



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


28 Iunie 2010 | filmy erotyczne

This is a great site, thanks for sharing.
raspunde la acest comentariu

Popup detector