De ce Rated-YJ2 are invide pe justin
01 Septembrie 2010 | love_JB

Presupun ca ati auzit de Rated-YJ2.El dupa cum bine stiti e baiat si justin la fel.justin e de 1000  de ori mai frumos decat el...si el stie asta si nu ii prea convine..asa ca sa gandit ca prostu sa faca o gasca de antibiberisti cum sp  el.Multi dintre voi i se alatura lui cele din urma...multzi cedeaza..Fratilor asta nu e bine de ce sa il lasam sa castige..de ce sa nu facem si noi o gasca mult mai mare ca a  lui.Si inca ceva,voi totzi care va-ti alaturat lui sigur la-ti cautat pe biber findca va place ori va placea inainte.In concluzie nu ar trebui sa va pese ce injuraturi practica boul ala de rated-YJ2 si sa nu il lasati niciodata sa castige.\"sad\"



Postata in:  funny

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


01 Septembrie 2010 | DisneyFan

De unde sti toate astea curva?Bai Rated e mai mare k 2 ani dekt Biberon al tau, deci poate sa-l parasuteze oriknd sh krd k pot sh eu, ma intrb oare k inatime are(ma refer la Bieber).
raspunde la acest comentariu

01 Septembrie 2010 | Rated-Y2J

Vai de plm ce prostii ai scris aici =)) Mai mari decat tine sa mor io deci sa-ti clarific si tie situatia: Eu sunt baiat! justin e femeie/gay! Bun? justin mai frumos ca mine? =)) Tu stii cum arat eu fa? Eu nu cred si daca ai stii n-ai mai spune asta! ... Eu sa fac gasca? Fa nebun-o s-a format singura fara mine! Eu am fost primul care a fost anti-bieber pe site si apoi au aparut restul! Si tin sa le multumesc lor cu aceasta ocazie ca sunt alaturi de mine , Sa ma lasa-ti sa castig? Da fa castig de 3 luni decand sunt pe site orice! Sa faci o gasca mai mare ca a mea? Pai ma doar eu singur va sunt superior cu 3 clase si daca sunteti 40 de fani bieber... Cu ajutor e vai de voi din start! Da sigur =)) Toti mi s-au alaturat de dragul lui bieber , tu gandesti cand scrii? Cum dracu daca sunt anti-bieber sa fie fani bieber? =)) Doamne... Ce injuraturi ma? Astea-s injuraturi? Sa nu incep eu cu blestemele ca e ca iti moare toata familia si in concluzie eu iar castig! Pam Pam =))
raspunde la acest comentariu

01 Septembrie 2010 | DisneyFan

=)))))))))))).Roaga-te Love Biberon, roaga-te.Sti dc?Sa nope moara Justin k dak moare voi muriti, bn pt noi, rau pt voi defapt eu rau sh pt noi deoarece nope mai avem pe cn sa injuram desigur mai raman fanii Miley(pe jumatate)sh Twilight(dar nope prea sunt fani Twilight pe site)

Popup detector