Cum folosim si la ce ne ajuta site-urile de bookmark?
13 August 2010 | Alecu

Este foarte important sa fiti gasiti pe motoarele de cautare  in cat mai multe locuri. Adica, cu cat ai mai multe link-uri care sa te “aminteasca” cu atat mai multi spideri sustrag informatii de pe site-ul tau si vei fi mai des gasit de motoarele de cautare.

Procedeul in sine e simplu. Intri pe un site de bookmark, iti postezi link-ul si datele tale si faci o descriere care sa atraga utilizatorii pe site-ul tau. O sa puneti acum intrebarea daca acesata metoda nu e spam. Raspunsul e NU. Foarte multi confunda spam-ul cu promovarea online prin aceasta metoda a diferitelor link-uri. In momentul in care promovezi un articol o data pe saptamana, e ok, insa daca intentionezi sa iti postezi zilnic link-uri pe acelasi site de bookmark, o sa fii banat si vei pierde o mare resursa de trafic.

Avantajele acestor site-uri in afara de cel mentionat la inceput este acela ca ai posibilitatea de a salva, distribui sau clasifica link-urile dorite si sa le gasesti mereu in cazul in care esti un simplu utilizator.



Postata in:  funny

Comenteaza
Popup detector