Anti Justin Bieber
27 August 2010 | Ehooo

...Probabil va intrebati de ce sunt Anti Justin Bieber poi raspunsul este foarte simplu ...Nu-mi place ..este urat, are voce de fata,are fata de cretin,Creierul lui este la fel de mic precum al unei furnici...Bă frate, de unde au apărut brusc atâtea puştoaice negâdilate?

Jur că au reacţionat precum măgarul când îi tragi morcovul prin faţa botului. Justin Bieber ar putea fi lejer momeala ideală pentru un maraton cu feţişcanele acestea încinse de hormonii zglobii.
Nebunie curată!!! Aud niste proaste 'Vai ca daca Justin Bieber moare se omoara si ea...Asta este cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata in viata mea ..N-as spune asta pentru nimic in lume...Se pare ca exista multe proaste care sunt innebunite dupa tampitul de JB...Mi se pare cel mai stupid copil, un mucos care stie si el sa spuna Baby de vreo 13 ori si gata e vedeta...



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


27 August 2010 | D''D

bai stai asa....nu ai dreptul sa''l insulti asa ...pana la urma cine te crezi..o vedeta mai mare ca e4l sau ce?.....JB are o voce de invidiat sh e frumos foc(baiatu perfect)......Thu "ehooo:))"ce naiba mai e sh asata...mai bn ai tace din gura ca nu jtii ce zici ...sh ce daca le place fetelor de el?...poti sa te impotrivesti?...NU!!......NU te compari cu el sh NU mi se pare sa zici lucrurile alea oribile despre el sh fanele lui printre care sunt sh eu...pana la urma sh eu acum te pot vb de rau si sa zic lucruri urate despre tn....asa ca TACI!!......JB e baiathul perfect...uite ca sa inventat sh asta;).!!
raspunde la acest comentariu

27 August 2010 | catalin

D''D ai dreptate...mi se pare ff corect ce ai zis...iar tu ehoooule mai taca''ti fleanca:))

29 August 2010 | Rated-Y2J

Anti-bieber pe viata! si voi terminatilor psihic , faniilor lui tace-ti dracu , n-aveti habar de viata!
raspunde la acest comentariu

29 August 2010 | Ehooo

Auzi fta Cine spune ca nu am dreptul sa-l insult pe JB? Tu? Ohh te rog crezi ca te voi asculta? Poti sa  sti ca nu !!! Da si dac'' vrei sa stii ma consider mult mai importanta ca cacatul de JB ai inteles? Aaaa.. Si dac'' vrei sa stii ma sterg la cur cu discursul tau...Si ma pis pe fata ta de idioata... Clar iar Ehoo pt informatia ta inseamna Eu spre deosebire de D''D asta ce mai inseamna Domnisoara'' Dobitoaca???....Tine-ti parerile pt tine  clar? 
raspunde la acest comentariu

07 Septembrie 2010 | mhn24

mai bine nu puteai spune... oricum numai fetele afoane de 5-14 il asculta... are versuri de cacat... mai bine ascult manele decat Justin Bieber :)) (si nu, nu sunt manelist ;) )... JB a studiat muzica asa de aproape cum au facut alti artisti ca Mika sau legendele muzicii?

29 August 2010 | Ehooo

Iar tu catalin Dute-n mortii matiii.....N-avem nevoie de fraieri ca tine 
raspunde la acest comentariu

04 Septembrie 2010 | Me...MeliSSa...Me

E penala poza=)))))))))))
raspunde la acest comentariu

Popup detector