Cele mai tari 10 filme thriller din ultimii doi ani (video)

06 Februarie 2013 romania bestmusic Best Music

Cele mai tari 10 filme thriller din ultimii doi ani (video)
TAGS:
filme 

Mai jos gasiti o serie de filme din genul thriller/ horror care au intrat in top 10 al productiilor din ultimii doi ani, inspirata dintr-o lista realizata de Forbes.


Daca esti amator de filme thriller, inseamna ca apreciezi tot ce e bun si in acelasi timp urmaresti totusi si ce e mai slabut, doar asa, ca sa zici ca ai cultura generala.


Asadar, cine e fan aici?


10. Grave EncountersGrave Encounters s-a lansat in 2011, iar sequel-ul a aparut in anul urmator. Nu e un film stralucit, dar daca va incanta azilurile de nebuni parasite si mortaciunile ambulante, must watch!


Imdb rating: 6.0.

http://www.imdb.com/title/tt1703199/


9. The PossessionFetita asta (pe care o mai cheama si Emily) care din greseala ajunge in posesia unui talisman stapanit de un spirit antic sfarseste prina fi posedata. Semnat de Ghost House.


Imdb rating: 5.8.

http://www.imdb.com/title/tt0431021/


8. Dream HouseCu Daniel Craig si Rachel Weisz am zis tot. Avem un film cu o casa parasita, copii dubiosi si un spital psihiatric. Partea care il face bun este insa linia povestii, diferita de ceea ce v-ati fi asteptat de fapt. Casa de vis devine Casa din vis.


Imdb rating: 5.8.

http://www.imdb.com/title/tt1462041/


7. Kill ListUn asasin platit si-o cam ia pe coaja, ajungand intr-un context dubios, din categoria creepy. Filmul nu are cine stie ce efecte, insa mizeaza pe atmosfera creata. Dar avem paduri, padurile sunt intotdeauna un loc in care stii ca o patesti mai mult ca sigur.


Imdb rating: 6.2.

http://www.imdb.com/title/tt1788391/


6. The ThingMai e un The Thing din '82, dar acum vorbim de cel din 2011. Povestea cu cei care descopera creaturi in gheata. Avem si mutatii si sange, un altfel de Resident Evil, e interesant de vazut, iar adrenalina este chemata la apel.


Imdb rating: 6.2.

http://www.imdb.com/title/tt0905372/


5. The Woman in BlackFilmul asta cu Daniel Radcliffe in primul lui rol serios merita vazut, mai ales daca iti plac casele parasite si bantuite. In acest caz de o tanti nervoasa in negru. O atmosfera care imi evoca ceva ca in The Others.


Imdb rating: 6.5.

http://www.imdb.com/title/tt1596365/


4. SinisterDesi trailerul nu ne-a impresionat prea tare, a fost cotat destul de bine, asa ca i-am acordat o sansa. Produs de Summit (Paranormal Activity, Insidious), avem parte de o familie, o casa, niste crime in serie.


Imdb rating: 6.8

http://www.imdb.com/title/tt1922777/


3. The InnkeepersUn alt film cu bantuiti, de acesta data este vorba despre un hotel. Nu e chiar asa de bun ca 1408 (chiar daca acolo totul se petrecea doar intr-o camera), dar avem un subsol (clar stim ce urmeaza), tot felul de mortaciuni ambulante si o poveste care te tine cu sufletul la gura.


Imdb rating: 5.6

http://www.imdb.com/title/tt1594562/


2. PrometheusDa, da, stim, unii sunt "da, ce tare e!", altii "pfoaa, ce nasol!". Daca esti fan Alien si Predator, povestea iti explica la final cumva niste chestii care se leaga de aceste doua productii si este chiar interesanta.


Imdb rating: 7.2

http://www.imdb.com/title/tt1446714/


1. The Cabin in the WoodsDa, dupa titlu ai putea spune ca deja stii la ce sa te astepti: cinci pusti zapaciti care trezesc chestii dubioase si ajung sa dea ortu' popii. Ei bine, aici povestea este una diferita si conceputa special asa cum o vedeti. De aici si ratingul mare!


Imdb rating: 7.2

http://www.imdb.com/title/tt1259521/


Sursa: METALHEAD


Popup detector