Listele BF: Ghidul festivalurilor din Romania in aceasta vara

26 Iunie 2009

The Mission Dance Weekend - 31 iulie - 1 august in Mamaia

The Mission Dance Weekend - 31 iulie - 1 august in Mamaia

The Mission Dance Weekend a avut editia pilot in vara anului trecut, pe plaja din Mamaia. Nu se doreste a fi festival, insa line up-ul primei editii i-a adunat laolalta pe Trentemoller, Roger Sanchez, Livio & Roby, Pagal, Negru, Fatboy Slim, Timo Maas, Optick, Adrian Eftimie, pe parcursul a doua seri.

Cea de-a doua editie a evenimentului The Mission Dance Weekend va avea loc in perioada 31 iulie - 1 august pe plaja Hanul Piratilor din Navodari.In prima zi, 31 iulie, vor mixa Armin Van Buuren, Mylo, Glenn Morrison, Livio & Roby si Negru.In cea de-a doua seara, 1 august, vor performa Tiesto, Groove Armada (live), Sven Vath, Kaskade, George G si Faster.De proiectiile video se va ocupa Corrupt Dream. Evenimentul va avea si un special guest, si anume MC Stretch.

Bilete: In avans pentru o seara - 40 ron; In avans pentru ambele seri - 70 ron pachetul; La locatie in fiecare seara - 70 ron; Bilete VIP in fiecare seara: 100 ron. Bilete in avans se pot achizitiona de la bilete.ro in urmatoarele doua saptamani, si sunt in curand disponibile in reteaua nationala a magazinelor Diverta si de la Studio Martin, Bucuresti. Alte detalii gasiti pe themission.ro.
Comenteaza
Popup detector