Listele BF: Ghidul festivalurilor din Romania in aceasta vara

26 Iunie 2009

Toata Europa arde de festivaluri de toate felurile. Situatia financiara la nivel international a umplut programul festivalurilor cu un numar impresionant de artisti.

Unde mergem vara aceasta in materie de festivaluri? Care este oferta Romaniei in acest sens? Vedem in cele ce urmeaza ghidul festivalurilor din Romania din aceasta vara.

B'estFest - 1-5 iulie la Romexpo

B'estFest - 1-5 iulie la Romexpo

In perioada 1-5 iulie va avea loc o noua editie a festivalului B'estFest, cu siguranta cel mai mare festival de muzica din Romania, ca intindere. Partea de muzica electronica este acoperita de Moby, Orbital, Balkanbeatz DJ, Funkstar De Luxe, insa recomandam spre ascultare si concertele Patrice, Ayo, The Klaxons, Franz Ferdinand si Motorhead.

 

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.  Cei interesati pot afla mai multe detalii despre festival pe pagina oficiala, www.bestfest.ro.
Comenteaza
Popup detector