Biografie K.D. Chriss

  • Rate

La inceput au fost gig-uri in cluburi ca Oscar, Kristal sau La Mania. Seturi de la evenimente importante date "pe post" la radio-uri precum One FM, Just Music FM sau Proton Radio. Dupa o vasta experienta adunata, Kid Chriss a pornit propriul proiect: Club Midi, alaturi de Mihai si Raluca.


A impartit pupitrul cu nume importante precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [A:rpia:R], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire si multi multi altii ce au "calcat pragul" clubului. - a fost invitat la Sunwaves, a mixat la afterhours-ul de pe plaja + la 9 ani de Sunrise la Kristal.


Devotamentul a dat roade iar "proiectul" Midi a ajuns pe locul #28 in Top 100 Clubs by DJ Mag, fiind in continuare intr-o continua ascensiune si punand Romania pe harta muzicii electronice.


Alaturi de Mihigh a oferit, prin propria emisiunea de radio, "The Midi Show" @ One Fm, experienta muzicii electronice direct din club.


Proiectul "The Midi Show" a ajuns si prin alte orase din tara dar si peste hotare in orase ca Venetia (Altavoz Festival), Lyon (DV-1), Rimini (Classic Club), Milano (Leoncavalo) sau Berlin (WeekEnd Club), anul 2010 avand agenda chiar "incarcata".Popup detector