Biografie Judge Jules

  • Rate

Julius O'Riordan s-a nascut in nordul Londrei acum 33 de ani si a inceput sa mixeze inca de la varsta de 18 ani. Faptul ca a obtinut licenta in drept la Facultatea de Stiinte Economice din Londra l-a determinat pe prietenul sau Norman Jay sa-l porecleasca Judge Jules, acesta fiind si numele sub care este cunoscut unul dintre cei mai cunoscuti si mai bine platiti DJ ai lumii (conform reputatului DJ Magazine), fara aportul caruia clubbing-ul poate nici nu ar fi cunoscut o asemenea dezvoltare. Este afiliat la Ministry of Sound (care nu mai necesita nici o prezentare), semnatura lui fiind purtata de catre unele dintre cele mai vandute compilatii la nivel mondial, produse de celebra casa de discuri (Clubbers Guide si The Annual). Show-urile lui, difuzate de catre cunoscutul BBC Radio 1, se bucura de o foarte buna audienta, vineri si sambata noaptea cea mai mare parte a tinerilor din Londra ramanand pe frecventa lui.

Lucreaza in toate cluburile mari din Marea Britanie, in mod regulat, printre
acestea fiind Cream (Liverpool), Gatecrasher (Sheffield), Miss Moneypenny's (Birmingham) si multe multe altele. Aparitiile sale live au putut fi urmarite in toata lumea.

O figura inteligenta a industriei muzicale, Judge Jules scrie in mod constant articole in revistele de specialitate, si are aparitii la televiziune, in diferite show-uri, ca The Big Breakfast, South Bank Show, Kilroy, Hypnosis si MTV.

Judge Jules este si colaborator pentru agentia de stiri Skrufff.com.
Releases:
Seizure (12") Riot! Recordings 2005
So Special (12", Promo) Three8 2005
So Special (CD, Maxi) Three8 2005
So Special (12") Three8 2005
So Special (CD, Maxi) Big Star Records 2005
What's In Your Head (12") Fate Recordings 2005
Greece 2000 / So Special (12") SPG Music Productions Ltd. 2006
Ordinary Day (CD, Maxi) Maelstrom Records 2006
Ordinary Day (12") Maelstrom Records 2006
Ordinary Day (Remixes) (12") Maelstrom Records 2006
Proven Worldwide (CD + DVD) Central Station 2006
Proven Worldwide (CD) Koch Records 2006
Proven Worldwide (CD, Album + DVD) Maelstrom Records 2006
Rumble / I Don't Know (12") Riot! Recordings 2006
Home page: www.judgejules.net


Popup detector