Biografie Jay Bliss

  • Rate

Jay Bliss s-a nascut pe 17.07.1981 la Sibiu. A inceput sa mixeze in 2000 odata cu organizarea de rave party-uri underground in orasul natal. Timp de 3 ani a castigat experienta si sustinatori pe plan local la rave-urile saptamanale organizate de el. A fost invitat sau a facut parte din organizarea tuturor evenimentelor din jurul scenei muzicii techno in aceea perioada.

Anul 2003 i-a adus locul 1 la primul DJ Contest organizat in Club Chill Out si prima aparitie la un eveniment major, De La Hoya Festival, cel mai mare eveniment open air din Romania. Odata cu acestea a venit si rezidenta in Chill Out. Au urmat gig-uri in toate orasele mari din Romania, deopotriva in cluburi sau invitat la marile festivaluri.

In 2004 il cunoste pe Markus Homm din Germania alaturi de care a deschis un magazin de vinyl-uri si echipamente pentru DJ numit Electrique Boutique.
La premiile Nights.ro Awards a fost nominalizat la categoria Cea mai mare ascensiune, si in urma voturilor a castigat locul 8 in 2005 si locul 5 in 2006. Tot in 2006 infiinteaza Exposed Audio, primul net label din Romania axat exclusiv pe promovarea muzicii techno, si odata cu acesta revine si in calitate de organizator si producator. Impreuna cu Chill Out incearca sa aduca muzica techno de calitate mai aproape de sufletele romanilor si sa lanseze noi talente prin intermediul petrecerilor Exposed Sessions. Si tot in 2006 a avut si primul gig in afara tarii la Tanzhaus West din Frankfurt unde a fost foarte apreciat.

A mixat alaturi de : Toni Rios, Mick Wills, Hybrid, Oliver McGregor, Optymist, Markus Homm, Philipp Gonzales, Mar-T, Tom Wilson, Sterbinsky, Keith Thomson, Andy Lee, Doc on Acid, Rhadoo, Raresh, Gemini Bros., Voy Larkin, Vania, Sebo, Das Komitee, Mihai Popoviciu, The Model, Rosario Internullo, Kozonak, Horace Dan D, Pagal, Praslea, Maresh, Optik, Livio, Marika, Raoul, Livio, Marco Briguglia, Adrian Eftimie, Vali Barbulescu, Liquid, Morris, Seba 1394, Gubanu, TRG, Sensorship, Doru, multi altii.
Home page: www.jaybliss.net


Popup detector