Biografie Depeche Mode

  • Rate

Genuri muzicale:
Electro

Artisti similari:
Apparat  Seth Troxler  Alexandru Jijian  DJ Logan  Camil  Four Tet  Snuff Crew

Depeche Mode e un nume care in majoriatea cazurilor nu mai are nevoie de nicio introducere. Pana si bunica a auzit macar o singura data de ei. Albume, extrase pe single, videoclipuri, concerte in toata lumea, DVD-uri De mai bine de 20 de ani, Depeche Mode face muzica si se mentine pe pozitii fruntase in preferintele muzicale ale multor oameni de pe toata planeta. Dj-ii din ziua de azi ii considera parintii muzicii electronice.

Depeche Mode este formatia care a deschis drumurile si a dat tonul unui nou gen muzical. A fost una dintre primele trupe care a folosit sintetizatorul si orga electronica in productia muzicala.

Depeche Mode a inceput sa prinda radacini undeva prin anul 1976 in Marea Britanie si s-a axat pentru inceput pe muzica rock foarte la moda pe vremea aceea. S-a numit initial Composition of Sound si apoi au luat numele unui magazin de haine din Franta, Depeche Mode care in traducere libera ar insemna deplaseaza-te repede. Dupa ce trupa s-a rebotezat si in acelasi timp a schimbat si genul muzical adoptat, a semnat imediat si un contract cu casa de discuri, Mute Records. La Mute Records continua sa lanseze si azi toate materialele pe care le produc.
Home page: www.depechemode.com


Popup detector