Biografie Dan Ene

  • Rate

DJ de sase ani, Dan Ene a aprofundat muzica alaturi de fratele sau, care avea un magazin de muzica, in Braila. Studentia la Bucuresti l-a purtat in vibe-ul petrecerilor electronice si a facut o fixatie pentru butoane, discuri si basi. A cumparat echipamentul tehnic mult visat, a exersat si a perseverat in tehnica si gusturi muzicale. Iar acolo unde exista pasiune, visele se transforma in realitate.

I-au cunoscut maiestria dansanta majoritatea cluburilor din tara si din capitala. A castigat locul trei la concursul international Beat Factor Bedroom DJ, iar mixul sau a fost primul transmis de vreun roman la Proton Radio (USA). Au urmat seturi la posturi locale din Boston (US), din Suedia, din Italia, la Radio 21 si Kiss Fm, in tara. In 2005, a intrat in ultimii cinci DJ din concursul Haineken Thirst. A mixat alaturi de Moshic, Echoman, John Aquaviva. Detine o rezidenta lunara, la XS, in Iasi si una la Pasha, in Galati. A mixat la Liberty Parade in 2005 si in 2006.

Tech si minimal techno. Constanta melodica a seturilor sale aduce aminte de uniformitatea energetica a seturilor detroit techno. Dansant pana dimineata si dupa, rezoneaza cu publicul pana la ultima picatura de sudoare.

Pentru ca isi pune toate resursele in slujba culturii de club, in 2007 a pus bazele agentiei de booking Main Events. Agentia nu aduce doar artistul sa cante, gandeste petrecerea, in functie de doleantele publicului. Si are succes.

Home page: www.danenedj.ro


Popup detector