Biografie Adi Dumitra

  • Rate

Genuri muzicale:
Techno / ElectroProgressive house

Artisti similari:
Apparat  Marika  Eric Prydz  Luciano  Brothers' Vibe  Mahony  DJ Kool

ADI DUMITRA fondatorul casei de discuri Only Records, s-a nascut in 1974 ascultand muzica electronica inca de la o varsta frageda. Descopera noi genuri de muzica house promovand-o pe plan local. In scurt timp incepe sa participe la nenumarate party-uri. Astfel incat pasiunea lui pentru muzica house sa transformat in ceva si mai mare, el si prietenii lui sustin scena prin aparitiile lor in diverse cluburi din Europa. In 1999 a inceput sa isi promoveze propriul sau stil de muzica, care ar fiind un progressive deep, hipnotic, mesmeric. Dar asta nu e totul, in timpul seturilor el completa cu un pic de techno.

Deoarece promovarea si DJ-ingul nu erau de ajuns, el decide sa isi deschida propriul sau club (Club INSIDE, Sibiu Romania), dar in acelasi timp fiind cu ochii si urechile deschisi pentru orice nou talent. Avand la dispozitie propria lui casa de discuri, a lansat nenumarate talente sa isi puna in practica talentul artistic prin ONLY RECORDS, un label care este sustinut si promovat de artisti mari din industria muzicala cum ar fii: John Digweed, Hernan Cattaneo, Paul van Dyk, Sander Kleinenberg, Moshic, Anthony Pappa, Nick Warren, Desyn Masiello de asemenea si artisti ca: Ozgur Can, Rouzbeh Delavari, Subksy, Christian Cambas, Kaan Duzarat, Introvert, 3 Colours, Baunder, etc.

In 2004 este primul DJ roman care este invitat la faimosul Oslo Nights show unde impresioneaza prin mixurile urmatoare, care au fost difuzate in toate colturile lumii prin di.fm. Dupa toate acestea el si prieteni lui organizeaza diferite petreceri in toata lumea alaturi de dj ca: Christian Cambas, Jose Zamora, Jonathan Lisle, Kosmas Epsilon, Kazell, G-Pal & Anna Maria X, Andy Newland, James Wilson si lista ar putea continua. Anul 2006 va fi un an in care va organiza un turneu in toata lumea incluzand: Mexico, UK, Poland, Malayasia, Singapore.

De asemenea il puteti asculta pe Adi in direct lunar, la showul radio numit CONVERSIONS de pe Frisky Radio. Show-ul lui este difuzat in a doua saptamana a lunii, in fiecare zi de luni
Home page: www.onlyrecords.com


Popup detector