Biografie 2 Crazy Bastards

  • Rate

Ce a iesit din nebunia lui Rosario Internullo si ideile nebune ale lui Adrian Eftimie nu poate fi decat o mare nebunie. Italianul venit din Sicilia, via Club Factory, Atena, poposeste in Romania in 1998 si le insufla bucurestenilor dragostea pentru petrecerile de after-hours. Dupa ce organizeaza InDeepAndDance Day, in Mamaia, prima petrecre de 48 de ore non-stop, frecventeaza cele mai in voga cluburi unde mixeaza cu cei mai tari DJ mondiali si castiga la MTV premiul de Cel Mai Iubit DJ din Romania, Rosario il intalneste pe Adrian Eftimie, un DJ de radio devenit peste noapte foarte cunoscut si apreciat in lumea clubbigului, mai ales datorita invitatilor de calibru pe care i-a avut in emisiune - Mark Knight, Shlomi Aber, Steve Lawler, Funkagenda sau Noir.

Cei doi formeaza impreuna Two Crazy Bastards, un duo nebun format la One FM. Dupa ce jumatate de an emisiunea lor a rupt orice audienta intre emisiunile de profil, reprezentative fiind muzica buna si portiile de umor oferite de Rosario si Eftimie, petrecerea s-a mutat in club. In fiecare joi in Club Nagual cei doi ofera un super set interminabil, de 5-6 ore, condimentat cu un show de senzatie.

Odata cu venirea primaverii se anunta si un turneu Two Crazy Bastards numit Viva la Revolution... si proiectul nu se opreste aici. Cei doi au ajuns si in studio si urmeaza sa apara si prima piesa semnata Two Crazy Bastards.

Home page: www.fwdagency.ro


Popup detector