Techno.ro Workshop la prima editie de cultura muzicala electronica, invitat special - Lektronikumuz

01 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Lektronikumuz va sustine primul workshop despre cultura electronica organizat de techno.ro in Shto Bar din Cluj-Napoca pe data de 10 martie.


Evenimentul va fi deschis publicului si va incepe de la ora 17:00. Cei prezenti vor avea ocazia sa invete despre muzica unuia dintre cei mai experimentati dj pe care tara noastra ii are de oferit intr-o atmosfera destinsa si interactiva.


Evenimentul este o ocazie rara de a arunca o privire in spatele perdelelor scenei muzicii electronice romanesti. Dupa workshop, cei interesati sunt invitati incepand cu ora 23:00 la Cartel Bar unde Lektronikumuz va face o demonstratie a magiei pentru care este vestit cu un spectacol pe trei platane. In misiunea sa va fi asistat de gazda Just D`Light.


Intrarea la ambele evenimente va fi libera.


Lektronikumuz, dupa cum este cunoscut Remus Miron de scena clubbingului, este considerat unul dintre cei mai mari colectionari de viniluri cu o selectie de peste 4500 de discuri rare si unul dintre persoanele cele mai dedicate muzicii electronice pe care tara le are de oferit.


A inceput sa se joace cu muzica electronica acum mai mult de 15 ani, intr-o perioada in care inca nu exista o industrie muzicala, si de-a lungul timpul a ajuns unul dintre putinii romani care au avut ocazia sa puna muzica alaturi de legende ale muzicii electronice precum JEFF MILLS (USA), OCTAVE ONE (USA), DJ Rush (USA), Cristian Varela (E), Luke Slater (UK), Danilo Vigorito (I), Space Djz (UK), Trevor Rockcliffe (UK), Mark Williams (UK), Lucca (CZ), Paul Mac (UK), Valentino Kanzyani (Slovenia), Marco Lenzi (UK), Tim Taylor (UK) sau Dave Angel (UK).


De numele lui se leaga proiecte importante in muzica electronica romaneasca precum cel mai indraznet festival de profil, Romanian Electronic Festival din 2007, si seriile de petreceri Fire in the Hole! si ElectrOPEN Funk care a ajuns la numarul magic de 10 editii, trecand de-a lungul timpului prin o multime de evenimente.



Popup detector