Listele BF: Top piese cu muschi din muzica DANCE romaneasca

14 Decembrie 2009

Ne cerem scuze in avans pentru orice critica negativa pe care o veti citi in acest material, dar daca tot se termina anul si tot recapitulam ce s-a mai intamplat in 2009, ne-am gasit la un top, la care sa contribuiti si voi, si care sa contina piesele care ne enerveaza cel mai mult.

Acele piese pe care le auzim de 1000 de ori pe zi. Este vorba de un top al celor mai cocalaresti piese de dans made in Romania pe 2009, acele piese cu MUSCHI.

Daca ei ne chinuie zilnic la radio, la teveu, pe net, pe peste tot pe unde apuca, e cazul sa ne razbunam si sa ii chinuim si noi pe ei in acest clasament. Pentru ca meritam :)
Asadar, mai jos am selectat 10 piese pe care le consideram apogeul suprem al muzicii romanesti, iar daca aveti ale sugestii, va invitam sa lasati un comentariu, iar noi le vom adauga listei. De asemenea, va invitam si sa votati.

Inna si Bob Taylor - Deja Vu

Inna si Bob Taylor - Deja Vu

Incepem cu Inna si Bob Taylor, si piesa Deja Vu. Pentru cine nu stie, Bob Taylor este nimeni altul decat Fizz.

Si-a ales numele de Bob Taylor pentru ca numele sau real, este, de fapt, Bogdan Croitoru. Cat de minunat, inspirat si de-a dreptul revolutionar? Richie, tata, ia o lectie!
Comenteaza
Popup detector