Listele BF: Top 10 cele mai "obraznice" piese ale deceniului

24 Noiembrie 2009

Anul 2009 alearga rapid spre linia de finish, lansand in urma un deceniu de artisti care au reusit sa intre in istorie, o multime de piese care au reusit sa ne bantuie mintile si tenesii pe ringul de dans, dar si promite ca odata incheiat, va preda stafeta unui 2010 plin de si mai multa muzica buna si noua, poate ceva mai deschisa la minte.

Poate, 2010 va aduce un nou val de artisti, un nou val de muzica de dans ritmata si calduroasa, si un nou Presedinte care salveaza pinguinii cu creasta din Guatemala.
Top-ul de mai jos nu se refera doar la piesele aparute in anul acesta, ci la cele lansate in ultimii 10 ani. O mica retrospectiva a ceea ce am ascultat si ne-a placut, sau pur si simplu ce ne-a terorizat atat de mult incat am ajuns sa le placem.
Credits to Electronicbeats pentru acest top 10, la care noi am indraznit sa facem mici modificari pentru a se pupa cu ce a fost "la moda" in Romania.

Metro Area  Miura (2001)

Metro Area Miura (2001)

Metro Area sunt mai mult decat responsabili pentru renasterea disco-ului.

Miura este exemplul perfect al relansarii disco-ului cu flow-ul anilor 2001. O piesa perfect texturata si foarte usor de recunoscut, plina de future-disco relativ emotiv. O piesa pe care chiar si bunicile ar putea dansa.
Comenteaza
Popup detector