Listele BF: ElectricXmas: Asculta muzica electronica speciala de Craciun

09 Decembrie 2009

Jingle bells jingle bells jingle all the way... oricat de "electronici" am fi, pe toti ne prinde spiritul Craciunului. Mai un cozonac, un vin fiert, un porc fara porcina, o muzicuta de ambient, un mar copt cu scortisoara si familia in jurul bradului. Sa nu mai vorbim de cadouri, ca in aceasta perioada parca toti revenim la copilarie.

Daca totusi Hrusca sau Fuego nu se pupa cu ceea ce ati vrea sa va coloreze muzical Craciunul, BeatFactor vine cu o alternativa: 9 piese de Craciun produse de artisti care, in mod normal, fac muzica electronica, de dans sau doar de ascultat + gluma zilei.

Incepand cu Bjork, The Knife, Pet Shop Boys si chiar Juan Atkins, cativa artisti s-au gandit ca ar fi bine ca in perioada Craciunului sa va ofere un soundtrack de sezon, ornat cu elemente electronice.

Daca mai stiti si alte colinde in acest stil, le puteti mentiona printr-un comentariu, iar noi le vom adauga in material.

Jeff Mills - The XMas Bells

Jeff Mills - The XMas Bells

Ce putem sa mai spunem despre Jeff Mills si nu s-a spus deja? Nu foarte multe.

Aceasta piesa este un simplu bootleg, destul de vechi de altfel, nu este realizat de maestrul techno, ci de ceva fani care au intrat in spiritul Craciunului ascultand The Bells. Trebuie sa recunoastem ca rezultatul este mai mult decat amuzant si inspirat!
Comenteaza
Popup detector