Listele BF: 9 piese definitorii pentru Moby

19 Mai 2009

In avansul reprezentatiei pe care urmeaza sa o aiba la B'estFest (pe data de 2 iulie), va prezentam un top 9 compus din piese definitorii pentru Moby din paerioada 1991-1992, facut pentru cei de la Beatportal.com.

Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville, a inceput sa faca muzica inca de la varsta de 9 ani, la 13 ani avand deja prima sa trupa de muzica punk, “Vatican Comandoes”, alaturi de care a si lansat un EP, “Hit Squad For God”. Desi cariera sa muzicala a capatat in timp valente dintre cele mai diverse, ajungand de la rock, punk si heavy metal la dance, techno si chiar ambiental, Moby s-a afirmat mai intai ca DJ. Primul sau single, „Go”, a fost lansat in 1991, fiind extrem de bine primit de public si inclus de catre revista “The Rolling Stones” in topul celor mai bune piese din toate timpurile.

Jaydee - Plastic Dreams

Jaydee - Plastic Dreams

"Aceasta piesa a adus odata cu ea si sfarsitul fericitei muzici rave. Este o piesa grozava, insa din nefericire un hit. A fost cu siguranta un imn pentru pustii din New York in '92".

Jaydee - Plastic Dreams a fost lansata la R & S Records in 1992.
Comenteaza
Popup detector